reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny od kilku dni przestało mnie masakrycznie mdlic, w zasadzie to sie nawet znośnie czuje ale trochę mnie to martwi. Czy któraś w zbliżonym terminie do mojego tez zaczęła odczuwać mniejsze mdłości?
Ja mam termin na 6 i od tygodnia bardzo bardzo rzadko mam mdłości. Jedynie jak jestem głodna to wtedy mnie mdli. Wcześniej miałam często mdłości. Może już nam odpuszczają :)

reklama
Niestety. Przykład chociażby z zzo, niby od.lipca tamtego roku mają obowiązek dac na życzenie A i tak rzadko gdzie dają, bo anestezjologa niby brak, niby zajęty bla bla bla

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Witajcie Mamusie! Mam na imię Justyna i jestem w 7tc, a dokładnie 6t2d. Termin pod koniec marca. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona:)
USG jutro i zobaczymy, czy dzidzia się ukaże i serduszko bije:tak:
To moja druga ciąża - mam już 1,5 rocznego synka8-)
Witaj :)
Ja mam termin na 6 i od tygodnia bardzo bardzo rzadko mam mdłości. Jedynie jak jestem głodna to wtedy mnie mdli. Wcześniej miałam często mdłości. Może już nam odpuszczają :)
Zazdroszczę, ja się budzęi kładę z mdłościami, czasami myślę że lepiej by było zwymiotować niż się męczyć. 6t5d więc zaraz powinno przejść :)

A ja sie chciałam zapytać jak u was wygląda zlecenie badań? Moja Pani doktor przyjmuje wyłącznie prywatnie więc i badania mam zlecone prywatnie:/ może któraś z mamuś orientuje się w jakimś super pakiecie, który nie puści mnie z torbami:)

Lavender89 robienie bety na tym etapie nie ma już sensu, bo nie rośnie tak szybko, a niebawem będzie spadać.

Dobrze ze o tym piszesz! Często dziewczyny martwią się z powodu przyrostów a całkiem niepotrzebnie bi teraz to faktycznie wolniej przybywa. Bardziej myślałam o uspokojeniu się na szybko ze nie spada :-)

Oby zaraz te mdłości nas zostawiły! Jutro pędzę do apteki po specyfiki polecane przez dziewczyny. Moze choć kilka godzin ulgi przyniosą :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie chciałam zapytać jak u was wygląda zlecenie badań? Moja Pani doktor przyjmuje wyłącznie prywatnie więc i badania mam zlecone prywatnie:/ może któraś z mamuś orientuje się w jakimś super pakiecie, który nie puści mnie z torbami:)

Ja niestety wszystko prywatnie i juz kilka stow za same badania mam na koncie :-/ w pakietach często cena całościowo jest niższa niz za poszczególne badania razem, lecz na liście sa tez takie badania, jakich lekarz akurat nie wymaga wiec wychodzi na jedno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Mamusie! Mam na imię Justyna i jestem w 7tc, a dokładnie 6t2d. Termin pod koniec marca. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona:)
USG jutro i zobaczymy, czy dzidzia się ukaże i serduszko bije:tak:
To moja druga ciąża - mam już 1,5 rocznego synka8-)
Witamy i zapraszamy

Ja właśnie dlatego chodzę równolegle do dwóch lekarzy, prywatnie i na NFZ, żeby mieć skierowanie na darmowe badania. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry