Witam marcowe mamuśki chciałabym dołączyć do was ponieważ mam termin na 1 marca 2017 Mam już synka z kwietnia 2014 więc to moja druga ciąża. Tydzień temu zrobiłam test, wyszedł pozytywny, we wtorek byłam u ginekologa i widziałam juz ładnie zagnieżdżony zarodek na usg. teraz tylko czekać aż serduszko zacznie bić
reklama
Cluue
serca mam dwa :)
Gratulacje ! :-) Witamy w gronieWitam marcowe mamuśki chciałabym dołączyć do was ponieważ mam termin na 1 marca 2017 Mam już synka z kwietnia 2014 więc to moja druga ciąża. Tydzień temu zrobiłam test, wyszedł pozytywny, we wtorek byłam u ginekologa i widziałam juz ładnie zagnieżdżony zarodek na usg. teraz tylko czekać aż serduszko zacznie bić
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
eveee
Moderatorka
Witaj! Gratulacje! Wszystkie teraz czekamy na serduszkaWitam marcowe mamuśki chciałabym dołączyć do was ponieważ mam termin na 1 marca 2017 Mam już synka z kwietnia 2014 więc to moja druga ciąża. Tydzień temu zrobiłam test, wyszedł pozytywny, we wtorek byłam u ginekologa i widziałam juz ładnie zagnieżdżony zarodek na usg. teraz tylko czekać aż serduszko zacznie bić
Ola_fasola
Moderatorka
Hej dziewczyny jak tam dziś samopoczucie ? macie więcej objawów ? u mnie na razie piersi bolą mega aż w nocy spać nie mogę, zgaga męczy i spaaaać
Jak myślicie dają lekarze zwolnienie od razu czy trzeba poczekać do jakiegoś czasu ? tak bym chciała już siedzieć w domu i spaaaac kiedy chcę :/
Jak myślicie dają lekarze zwolnienie od razu czy trzeba poczekać do jakiegoś czasu ? tak bym chciała już siedzieć w domu i spaaaac kiedy chcę :/
Ola, ja już nawet jestem na zwolnieniu, bo przeziębiona jestem, gardło już wyleczylam za to obudziłam się z opryszczka. Siedzę teraz w poczekalni u gin a zaraz do internista, pewnie dalej zwolnienie dostanę. Już się splakalam od rana z tego wszystkiego.Hej dziewczyny jak tam dziś samopoczucie ? macie więcej objawów ? u mnie na razie piersi bolą mega aż w nocy spać nie mogę, zgaga męczy i spaaaać
Ola_fasola
Moderatorka
Ola, ja już nawet jestem na zwolnieniu, bo przeziębiona jestem, gardło już wyleczylam za to obudziłam się z opryszczka. Siedzę teraz w poczekalni u gin a zaraz do internista, pewnie dalej zwolnienie dostanę. Już się splakalam od rana z tego wszystkiego.
współczuje na pewno wszystko będzie dobrze ! trzymaj się .
kate2288
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale mam dzisiaj podły nastrój... co chwilę się złoszcze, płacze, śmieje... kurde no... nie ogarniam
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Kate zaczyna się huśtawka hormonów
Dziewczyny a takie pytanie: nie wolicie chodzić do pracy? Iść do ludzi, pogadać itd? Oczywiście gadać można też siedząc w domu chodzi mi o to czy nie boicie się nudy i takiego bardzo dużego rozleniwienia bo jednak prawie 2 lata w domu zrobią swoje. Bez osadzenia oczywiście
Dziewczyny a takie pytanie: nie wolicie chodzić do pracy? Iść do ludzi, pogadać itd? Oczywiście gadać można też siedząc w domu chodzi mi o to czy nie boicie się nudy i takiego bardzo dużego rozleniwienia bo jednak prawie 2 lata w domu zrobią swoje. Bez osadzenia oczywiście
reklama
Kuchcikowa1
Fanka BB :)
[*] Aniołek 30.06.2016..
Powodzenia dziewczyny, trzymam za Was kciuki..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia dziewczyny, trzymam za Was kciuki..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom