eveee
Moderatorka
Ojeejjj.. tak mi przykro! :-([*] Aniołek 30.06.2016..
Powodzenia dziewczyny, trzymam za Was kciuki..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojeejjj.. tak mi przykro! :-([*] Aniołek 30.06.2016..
Kate zaczyna się huśtawka hormonów
Dziewczyny a takie pytanie: nie wolicie chodzić do pracy? Iść do ludzi, pogadać itd? Oczywiście gadać można też siedząc w domu chodzi mi o to czy nie boicie się nudy i takiego bardzo dużego rozleniwienia bo jednak prawie 2 lata w domu zrobią swoje. Bez osadzenia oczywiście
[*] Aniołek 30.06.2016..
[*] Aniołek 30.06.2016..
Tak, mi przykro... Trzymaj się cieplutko...[*] Aniołek 30.06.2016..
A ja dostalam zwolnienie na kolejny tydzień, usg mam na piątek umówione. Jutro robię kolejna betę i inne badania z krwi. Teraz chodzę do lekarza z Medicover, a w przyszłym tygodniu idę na NFZ do gin, która mi poprzednia ciążę prowadziła.Hej, u mnie niby ok, ale łatwo mnie wkurzyć jakoś i piersi bolą ale nie jakoś strasznie na szczęście dziś jestem w domu i jest pięknie Jednak chciałabym pracować jak najdłużej, minimum do października /listopada? Zobaczymy jak samopoczucie pozwoli
Izuś - współczuję kochana!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom