reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam zawsze pelbo zakladek na kompie hehe:) a witamine d przed ciaza robilam to dostalam dawke forte bo braaaki byly:p teraz to co w witaminkach lykam tylko.

f2w3d5qpfp7a43en.png

reklama
A ja dziś tak padnięta jestem jakbym maraton przebiegła dwa razy juz sie drzemkę zrobiłam i dalej padam na twarz...tak czy tak jutro najpierw powiemy mamie i wtedy zdecydujemy czy to dobry czas aby tacie powiedzieć ale mężowi juz zapowiedziałam ze choćby sie waliło i paliło ja na święta pojadę do pl

na poczatku chodzilam do innego ktory nic mi w karte nie wpisywal..
teraz odkad do tej chodze to pisze mi ile waze aktualnie ale nie mam wagi poczatkowej :p
dobra, nic nie przytylam :d tego sie trzymajmy ;)

A ja dziś tak padnięta jestem jakbym maraton przebiegła dwa razy juz sie drzemkę zrobiłam i dalej padam na twarz...tak czy tak jutro najpierw powiemy mamie i wtedy zdecydujemy czy to dobry czas aby tacie powiedzieć ale mężowi juz zapowiedziałam ze choćby sie waliło i paliło ja na święta pojadę do pl
dobra decyzja z tymi swietami :)

reklama
Ja właśnie po wizycie u mojego ginekologa 22 tydzień i 2 dzień waga + 5 z groszem i ginekolog mówi ze przyrost wagi Ok. Wiec spoczko :)

Aniu bardzo dobra decyzja ze świetami :) bedzie sie tata cieszył jak Cie zobaczy. To Twoja mama tez nie wie jeszcze o ciąży?

Do góry