reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

W tych czasach ludzie co maja więcej kasy wszystko zrobią aby dostać niska karę...wszędzie tylko widać jak innych sie wykorzystuje coś okropnego...mnie chyba rozkłada bo nigdy wcześniej az tak padnięta nie byłam do tego ból głowy (na szczęście znośny) ale niestety tu szczepienia na grypę są obowiązkowe...mam nadzieje ze tylko na osłabieniu sie zakończy bo tu mi nic nie przepiszą bo w ciąży nie mogą a przecież są leki bezpieczne dla kobiet w ciąży

reklama
A bo wlasnie maz do mnie dzwonil ze nie chcieli mnie martwic, ale 6 grudnia jego siostra ma pierwsza sprawe karna...bo 4.12.15 roku chlopak potracil ja na pasach i lezala w spiaczce 17 dni i sie okazalo ze ojciec chlopaka powolal swojego bieglego i cos jest na niekorzysc siostry Sz. Dodam ze ona ma 17 lat ( 18 skonczy w marcu w moj termin) i bliznyna mozgu, lewa strona jest slabsza

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Przykra sytuacja. Niestety dalszą znajoma też była potracona na pasach a sprawa się ciągnęła i ciągnęła. W międzyczasie okazało się ze na jednym z bardziej monitorowanych miejsc nie było akurat nagrań a dokumentacja medyczna zaginęła. Znajoma posadzano o wtargniecie na jezdnię kawałek za pasami mimo że było świadkowie, którzy swiadczyli na jej korzyść. Koniec końców sprawa jest na jej korzyść ale odszkodowanie smiechu warte a rozpraw od groma!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Przykra sytuacja. Niestety dalszą znajoma też była potracona na pasach a sprawa się ciągnęła i ciągnęła. W międzyczasie okazało się ze na jednym z bardziej monitorowanych miejsc nie było akurat nagrań a dokumentacja medyczna zaginęła. Znajoma posadzano o wtargniecie na jezdnię kawałek za pasami mimo że było świadkowie, którzy swiadczyli na jej korzyść. Koniec końców sprawa jest na jej korzyść ale odszkodowanie smiechu warte a rozpraw od groma!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tu jest to samo monitoring zaginal, policjant ktory przyjechal na miejsce znajomy chlopaka, jedyny swiadek czyli siostra nie zostala powolana dopoki ich adwokat sie nie upomnial a i zaginely zeznania siostry...ja wiem ze to sie skonczy dobrze ale ja bym sie przyznala mi by sumienie nie pozwolilo tak mieszac

Mój synuś chyba postanowił zrobić sobie imprezę w brzuszkuDosłownie cały brzuch zaczął w różnych miejscach falować i nic tylko czuje raz rączka wyciąga raz nóżka a jednym razem to wogole zaczął sie obracać...normalnie cudowne uczucie nosić pod sercem nowe życie...muszę z mężem zagadać aby jutro poszedł ze mną do aldika bo są butelki kocyki rzeczniczki pieluszki No i po trzy pakowane pajacyki do spania i body ale tak patrze0-3 miesiąc to będzie za duże...
A i powiedzcie mi czy prawda jest ze kolor fioletowo jest dla dziewczynki i ze lepiej body w kolorze pomarańczowym niż fioletowym???

Moja kolezanke koles potrącił na pasach i mial kase i znajomosci i tak zrobili w sadzie ze w koncu ona mu odszkodowanie płaciła czy cos....

Trzymam kciuki zeby bylo ok[emoji8]

f2w3d5qpfp7a43en.png

W takich sytuacjach to ta niesprawiedliwość tak wkur... Powodzenia!

Aniu daj znac jak po rozmowie:)
a tymi kolorami co dla chłopca a dziewczynki to ja bym sie do końca nie przejmowała. Wiadomo nie ubierzemy chłopca w róż;), ale reszta kolorów czemu nie. Kup co Ci sie podoba:)

Tu jest to samo monitoring zaginal, policjant ktory przyjechal na miejsce znajomy chlopaka, jedyny swiadek czyli siostra nie zostala powolana dopoki ich adwokat sie nie upomnial a i zaginely zeznania siostry...ja wiem ze to sie skonczy dobrze ale ja bym sie przyznala mi by sumienie nie pozwolilo tak mieszac

straszne to jest, w dzisiejszych czasach i z mordercy można zrobić niewinnego, chwilowo niepoczytalny bla bla ... biedna dziewczyna pokrzywdzona, rodzina też pewnie wieczny stres i jeszcze coś na jej nie korzyść :/

dzień dobry dziewuszki :*
mnie przeziębienie wzięło, ale nie daję się! dzisiaj mamy gości i chcę zrobić coś pysznego :)

W takich sytuacjach to ta niesprawiedliwość tak wkur... Powodzenia!

Aniu daj znac jak po rozmowie:)
a tymi kolorami co dla chłopca a dziewczynki to ja bym sie do końca nie przejmowała. Wiadomo nie ubierzemy chłopca w róż;), ale reszta kolorów czemu nie. Kup co Ci sie podoba:)
No to aldi przybywam dzis aby trochę cię obkupic

reklama
no niestety, masz pieniadze masz wladze...ja licze ze ze wzgledu na obrazenia udowodnia mu ze jechal znacznie za szybko jak sciemnial ze na pasach nie byla :(
A ja dzis sprzatne w domku i musze ogarnac ubranka i rzeczy dla malej

Do góry