reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej,
ściągnęłam do domu. Jakie dzisiaj tłumy w niektórych sklepach o_O masakra.
Pojechałam do Douglasa po puder, mojego oczywiście nie było (powiedziała, że marka rzuca ich kilka, rozchodzą się moment i ciężko doprosić się o dosłanie....) i babka zaproponowała inny. Niby tak samo dobry, nawet tańszy ale... nie wiem, czy dobrze zrobiłam. Okaże się.

Z tego co pamiętam wit. K każą suplementować przy KP, przy mm nie musiałam, podawałam tylko D3. A też czytałam, że właśnie powinno się badać poziom, a poza tym, z jakiegoś powodu u noworodków jest jej niższy poziom... i bądź tu człowieku mądry...

Teraz D3 suplementuję Krzysiowi, latem nie podaję bo on całymi dniami przed domem siedzi, ale w takim okresie dostaje pół tabletki.

aga6 - ja też wolę naturalne metody leczenia - wit.C i srebro koloidalne podane na początku choroby potrafią nawet anginę rozgonić. A jak młode chodzi do przedszkola, to wiadomo, że coś przyniesie co jakiś czas.

kunalesna cieszę się, że u męża wszystko dobrze :)

U mnie dopiero 23 tc... ja to się naczekam do samego końca na moją córcię ;)

Aniu tata na pewno się ucieszy, ze przyjeżdzasz na święta :)

reklama
co się stało? :(
A bo wlasnie maz do mnie dzwonil ze nie chcieli mnie martwic, ale 6 grudnia jego siostra ma pierwsza sprawe karna...bo 4.12.15 roku chlopak potracil ja na pasach i lezala w spiaczce 17 dni i sie okazalo ze ojciec chlopaka powolal swojego bieglego i cos jest na niekorzysc siostry Sz. Dodam ze ona ma 17 lat ( 18 skonczy w marcu w moj termin) i bliznyna mozgu, lewa strona jest slabsza

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

A bo wlasnie maz do mnie dzwonil ze nie chcieli mnie martwic, ale 6 grudnia jego siostra ma pierwsza sprawe karna...bo 4.12.15 roku chlopak potracil ja na pasach i lezala w spiaczce 17 dni i sie okazalo ze ojciec chlopaka powolal swojego bieglego i cos jest na niekorzysc siostry Sz. Dodam ze ona ma 17 lat ( 18 skonczy w marcu w moj termin) i bliznyna mozgu, lewa strona jest slabsza

ojej :( co może być na niekorzyść... jak na pasach ją potrącił, to tylko kierowcy wina. Funkcjonuje ona normalnie? biedna :(

reklama
Tak troche wolnej sie uczy, ma problemy z koncentracja ale tak...miala rehabilitacje..biegly moze bo jedynyn swiadkiem byla jej siostra, po za tym ma pieniazki wiec chce sie bronic...

Do góry