reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam zawsze pelbo zakladek na kompie hehe:) a witamine d przed ciaza robilam to dostalam dawke forte bo braaaki byly:p teraz to co w witaminkach lykam tylko.

f2w3d5qpfp7a43en.png

reklama
A ja dziś tak padnięta jestem jakbym maraton przebiegła dwa razy juz sie drzemkę zrobiłam i dalej padam na twarz...tak czy tak jutro najpierw powiemy mamie i wtedy zdecydujemy czy to dobry czas aby tacie powiedzieć ale mężowi juz zapowiedziałam ze choćby sie waliło i paliło ja na święta pojadę do pl

na poczatku chodzilam do innego ktory nic mi w karte nie wpisywal..
teraz odkad do tej chodze to pisze mi ile waze aktualnie ale nie mam wagi poczatkowej :p
dobra, nic nie przytylam :d tego sie trzymajmy ;)

A ja dziś tak padnięta jestem jakbym maraton przebiegła dwa razy juz sie drzemkę zrobiłam i dalej padam na twarz...tak czy tak jutro najpierw powiemy mamie i wtedy zdecydujemy czy to dobry czas aby tacie powiedzieć ale mężowi juz zapowiedziałam ze choćby sie waliło i paliło ja na święta pojadę do pl
dobra decyzja z tymi swietami :)

reklama
Ja właśnie po wizycie u mojego ginekologa 22 tydzień i 2 dzień waga + 5 z groszem i ginekolog mówi ze przyrost wagi Ok. Wiec spoczko :)

Aniu bardzo dobra decyzja ze świetami :) bedzie sie tata cieszył jak Cie zobaczy. To Twoja mama tez nie wie jeszcze o ciąży?

Do góry