reklama
aga6
Fanka BB :)
Kurde a ja nie wiem hak to liczyc..u Ciebie już 26 tydzień, a u mnie 24 zaczęty i prawie 7 na plusie :/
W pierwsze dwa miesiace schudlam z 58 do 53,5 kg. teraz jestem w 22 tygodniu i waze 58. czyli mam liczyc ze przytylam 4,5 czy nic?
Ania020317
A ja dziś tak padnięta jestem jakbym maraton przebiegła dwa razy juz sie drzemkę zrobiłam i dalej padam na twarz...tak czy tak jutro najpierw powiemy mamie i wtedy zdecydujemy czy to dobry czas aby tacie powiedzieć ale mężowi juz zapowiedziałam ze choćby sie waliło i paliło ja na święta pojadę do pl
aga6
dobra decyzja z tymi swietamiA ja dziś tak padnięta jestem jakbym maraton przebiegła dwa razy juz sie drzemkę zrobiłam i dalej padam na twarz...tak czy tak jutro najpierw powiemy mamie i wtedy zdecydujemy czy to dobry czas aby tacie powiedzieć ale mężowi juz zapowiedziałam ze choćby sie waliło i paliło ja na święta pojadę do pl
Ania020317
Powiedziałam małżonkowi ze nie mogę zrobić tego tacie i nie przyjechać bo raczej informacja żeby mnie na świętach nie było raczej jego stanu psychicznego by nie poprawiło...dobra decyzja z tymi swietami
wszystkozajete
Moderatorka
Kurde a ja nie wiem hak to liczyc..
W pierwsze dwa miesiace schudlam z 58 do 53,5 kg. teraz jestem w 22 tygodniu i waze 58. czyli mam liczyc ze przytylam 4,5 czy nic?
Od wagi startowej czyli 0
aga6
Ahh.. ale i tak wyglądam jakbym z 5 conajmniej przytyłaOd wagi startowej czyli 0
reklama
ewciiik
Ja właśnie po wizycie u mojego ginekologa 22 tydzień i 2 dzień waga + 5 z groszem i ginekolog mówi ze przyrost wagi Ok. Wiec spoczko
Aniu bardzo dobra decyzja ze świetami bedzie sie tata cieszył jak Cie zobaczy. To Twoja mama tez nie wie jeszcze o ciąży?
Aniu bardzo dobra decyzja ze świetami bedzie sie tata cieszył jak Cie zobaczy. To Twoja mama tez nie wie jeszcze o ciąży?