aga6
Fanka BB :)
Jak ze wszystkim.. ile osob tyle opiniiKażdy ma swoje źródła informacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ze wszystkim.. ile osob tyle opiniiKażdy ma swoje źródła informacji
Ja tez jestem przeciwna koncernom. Staram sie niie biorac leków , antybiotykow, ogolnie jestem przeciwna szeroko pojetej medycynie, zastanawiam sie nad szczepieniami. koncerny nas trują.. Paulyna, w niedziele w tvn w uwadze reportaz o Jerzym Ziębie jest obejrzyj sobie jestem za leczeniem dieta i naturalnymi suplementami.Ja czytam dużo literatury niesponsorowanej koncernami farmaceutycznymi temat rzeka
Ej kochana ja nie mowie ze wywolujesz burze chodzilo mi ogolnie ze moze sie burza wywolacJa nie wywołuje burzy napisałam tylko moje zdanie, bo dużo o tym czytałam i sama jestem zaskoczona, jak nadmiar tych witamin u takich maluszków potrafi wyrządzić złego :/
O Ziębie będę na pewno oglądać, bo to moja bajka
nie śledzę, warto?Ej kochana ja nie mowie ze wywolujesz burze chodzilo mi ogolnie ze moze sie burza wywolac
Pan Jurek dobry gość a bloga PepsiEliot śledzisz?
no ja czasem tak zaglądam ona pisze takim czasem męczącym językiem ale można wysunąć ciekawe wnioski ;pnie śledzę, warto?
hej kochana :* super, że malutka rośnie nie martw się u mnie ostatnio +3 kg w miesiąc... a od początku już chyba 6 czy 7 kg :/ a który masz tydzień? i powiedz jak się czuje mąż?
Dziewczyny mam do was pytanie...
Dowiedziałam sie ze mój tato cierpi ja depresje (dodam ze niestety ja sie do niej przyczynilam)powiedzcie czy informacja o pierwszym wnuku może jego stan psychiczny poprawić czy skolei może go pogorszyć...dodam ze mam najwspanialszego ojca na świecie...i dlatego dodatkowo boli mnie to ze to przeze mnie jego problemy sie zaczęły....a jako ze nosze synusia pod sercem to boje sie czy nie będzie dla taty to lekki wstrząs ze będzie dziadkiem...
u Ciebie już 26 tydzień, a u mnie 24 zaczęty i prawie 7 na plusie :/25 tydz i 6 kg do przodu maz coraz lepiej dzis bylismy na przybyszewskiego w poznaniu na kontroli i jest wszystko na dobrej drodze