reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Moim zdaniem suplementy też odgrywają ważną rolę, środowisko oczywiście też ma wpływ, warunki szkodliwe itp… ja bym się na waszym miejscu dalej starała a po 3 miesiącach powtórzyła badanie nasienia. Różne cuda się zdarzają, śledząc wszelakie historie par starających się ❤️
Tak. Nie wątpię że suplementy też odgrywają dużą rolę. Z tym że jak było wykonywane ostatnie badanie nasienia, to mąż brał suple.. Po prostu po uzyskaniu wyników zmieniliśmy suplementy i mąż bierze tego wszystkiego więcej. W każdym razie póki co nie nastawiam się na nic, vo rozczarowania są najgorsze.

reklama
A ja byłam dzisiaj u ginekologa, pęcherzyk jest na prawym jajniku 17mm. Endometrium przedowulacyjne(trojfazowe). Pani Doktor mówiła,że owulacja do kilku dni. Wg apki i wczorajszego prawdopodobnego piku ( sprawdzę jeszcze dziś) powinna być dzisiaj/jutro. Teraz tak myślę,że w poprzednich cyklach mogliśmy nietrafiac w te owulacje jednak,że za szybko kończyliśmy starania.

Ostatnia edycja:
A ja byłam dzisiaj u ginekologa, pęcherzyk jest na prawym jajniku 17mm. Endometrium przedowulacyjne(trojfazowe). Pani Doktor mówiła,że owulacja do kilku dni. Wg apki i wczorajszego prawdopodobnego piku ( sprawdzę jeszcze dziś) powinna być dzisiaj/jutro. Teraz tak myślę,że w poprzednich cyklach mogliśmy nietrafiac w te owulacje jednak.
oooo 😁 czyli lepiej po tym piku jeszcze tak z 3/4 dni działać

A ja byłam dzisiaj u ginekologa, pęcherzyk jest na prawym jajniku 17mm. Endometrium przedowulacyjne(trojfazowe). Pani Doktor mówiła,że owulacja do kilku dni. Wg apki i wczorajszego prawdopodobnego piku ( sprawdzę jeszcze dziś) powinna być dzisiaj/jutro. Teraz tak myślę,że w poprzednich cyklach mogliśmy nietrafiac w te owulacje jednak,że za szybko kończyliśmy starania.
Ja miałam peak w czwartek wieczorem.
Owulacje obstawiam w sobotę. w poniedziałek było ciałko żółte .
7 dni po wizycie test pozytywny. .
Więc działaj dziś jutro i poraw w poniedziałek

Ja miałam peak w czwartek wieczorem.
Owulacje obstawiam w sobotę. w poniedziałek było ciałko żółte .
7 dni po wizycie test pozytywny. .
Więc działaj dziś jutro i poraw w poniedziałek
Właśnie działaliśmy wczoraj, dzisiaj chyba zrobimy pas( bylo dwa dni pod rzad), i planujemy jutro rano i poniedziałek.

reklama
Do góry