reklama
xewee
Zaangażowana w BB
A sprawdzałaś z ciekawości czy kreski już jaśnieją?A ja się podzielę obserwacją moich dwóch cykli:
- w poprzednim ból czułam przed pikiem a w dzień piku ustąpił
- w tym cyklu pik był wczoraj, a ból owulacyjny dopiero teraz jest mocny![]()
callina
Fanka BB :)
sprawdzałam, ale nie zrobiłam zdjęciaA sprawdzałaś z ciekawości czy kreski już jaśnieją?
są ciut ciut jaśniejsze, ale dalej pik
Wieczorem zrobię jeszcze raz to wrzucę
Ostatnia edycja:
Patii26
Niestety oboje czujemy trochę tą presję ... Na seksy mamy czas tylk wieczorami,jak córka pójdzie spać, często jest to już późno, bo zawsze coś trzeba jeszcze zrobić, oboje zmęczeni po pracy i wiemy, że musimy i to nie jest takie spontaniczne jak poza płodnymi. Myślę, że każda wie o co chodzi, bo nie jedna tu pisała, że jak przychodzą dni płodne i trzeba to wtedy jest świadomość, że to nie z przyjemności tylko bardziej, że trzebaMyślisz, że czuje trochę presji?

Patii26
To ja tak miałam właśnie w marcu teraz, że dzień po piku w dniu owulacji mocny ból.A ja się podzielę obserwacją moich dwóch cykli:
- w poprzednim ból czułam przed pikiem a w dzień piku ustąpił
- w tym cyklu pik był wczoraj, a ból owulacyjny dopiero teraz jest mocny![]()
Patii26
Dzisiaj mam mnóstwo pracy w domu !
Jutro organizujemy córki 4latka i nasze 30stki, więc zaraz zabieram się za robienie sałatki, i różnych przekąsek na jutro
Córka właśnie pojechała do dziadków do 18, więc będziemy mieli czas na posprzątanie i udekorowanie 

callina
Udanej imprezy!Dzisiaj mam mnóstwo pracy w domu !Jutro organizujemy córki 4latka i nasze 30stki, więc zaraz zabieram się za robienie sałatki, i różnych przekąsek na jutro
Córka właśnie pojechała do dziadków do 18, więc będziemy mieli czas na posprzątanie i udekorowanie
![]()
sara.woj
Tak, u mnie wieje pustynia, ani okres ani ciąża ale tłumaczę to sobie tym, że jeszcze karmię piersią. Poza tym, mąż zapytał czy może jednak nie poczekamy 2-3 miesięcy skoro teraz się nie udało. Ma pomysł, żebyśmy zmienili mieszkanie na większe, żeby było wygodniej. Tak więc na pewno ląduję od kwietnia na ławeczce. Rozumiem, że mogę te 2-3 miesiące być zapisana na ławkę i brać udział w rozmowach?@sara.woj a u Ciebie nadal cisza, w żadną stronę nie ruszyło?
reklama
xewee
Zaangażowana w BB
No to mógłby się zgadzać, owulacja od piku 24- 48h od bólów od 12 do 24hsprawdzałam, ale nie zrobiłam zdjęcia
są ciut ciut jaśniejsze, ale dalej pik
Wieczorem zrobię jeszcze raz to wrzucę