MamaR
Fanka BB :)
Pięknie rośnieMam wynik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie rośnieMam wynik
Właśnie w ostatnim cyklu robiłam je jeszcze kilka dni po i faktycznie jaśniałyOd piku, do 24-48h powinna wystąpić owulacja, i powinny jaśnieć
To wysokie stężenie utrzymuje się kilka h.Właśnie w ostatnim cyklu robiłam je jeszcze kilka dni po i faktycznie jaśniały
Ja jakoś w 9 dpo zrobiłam ostatni test owulacyjny i był totalny cień. Właśnie zrobiłam go z ciekawościWłaśnie w ostatnim cyklu robiłam je jeszcze kilka dni po i faktycznie jaśniały
Nooo, konkretyno teraz to ewidentnie pik na obu12dc
U nas lepiej jak co dwa dni, bo jak codziennie to ciężko tam się nakręcić i narzeczonemu potem ciężko dojść. Tak jak w marcu, były tylko dwa seksy, dzień przed owu i w dniu owu, i chcieliśmy jeszcze dzień po owu, ale nie udało mu się dojść.ależ idealnie, że przed weekendem pik
lepiej codziennie czy co dwa dni?![]()
I bardzo szybko, bo już po 3 minutach widać ładnie. A te chudsze to dopiero po 10ciu minNooo, konkretyfaktycznie fajnie się wybarwiają
![]()
Zapomniałam co to ciąża.Pięknie rośnieTo już oficjalnie gratuluję i nudnej ciąży życzę
![]()
Zapomniałam co to ciąża.
Brzuch czasem pociągnie ale brak apetytu.bierze mnie na wymioty ..8 kwietnia mam wizytę u ginekologa.
D
Cykl pewnie 20 bo czasem miałam co 25 dni okres. Łącznie 15 miesięcy
a przypomnisz mi który cykl starań i które bobo? (tak, wiem, skleroza)![]()