Waska93
Zaangażowana w BB
U mnie obecnie 11dc, a od dwóch dni pobolewania jajników, wczoraj jakby bardziej i odziwo beż dominacji lewego jak zazwyczaj i zaczęła się tkliwość piersi oraz sluz płodny, ale u mnie to jest dynamiczne i owulacja przeważnie jest dosyć szybko, bo mam cykle 26-28 dni, a czasem zdarzają się i po 23 dni. Starania były 3 dni temu i dzisiaj, nie liczę na cuda.. Tym bardziej że po porannych objawach czuję że owulacja mogła być w nocy, bo od rana już ta tkliwość piersi i nerwowa strasznie jestem, także hormony buzują. W piątek mam rutynową wizytę na nfz u mojej ginekolog, także potwierdzi czy ta owulacja była. W patek będzie 13dc, także może kluczową informacje dostanę.
W każdym razie chyba na kwietniowe kreski nie będę się zapisywać, bo jakoś mam odczucie że przegapiliśmy ta owulacje tym razem.. I może trochę za rzadkie te starania..
W każdym razie chyba na kwietniowe kreski nie będę się zapisywać, bo jakoś mam odczucie że przegapiliśmy ta owulacje tym razem.. I może trochę za rzadkie te starania..