reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Mi w święta wielkanocne wypada kolejna miesiączką , ale by było jakbym się dowiedziała w Wielkanoc że w Boże Narodzenie będę rodzić 🤣
Mi właśnie tak samo.i jakoś się bardzo boje tego kwietnia że będzie powtórka z rozrywki.w święta wielkanocne pozytywny test i data mi wypadała na 25 grudzień 😭 teraz identycznie by było 🫣 ale staram się myśleć,że moze moje dziecko woli ten rok 2025 😅

U mnie niestety lipa beta 0.2 i progesteron 1.31.
Chyba za bardzo się nastawiłam. To był mój pierwszy stymulowany cykl, ucieszyłam się, że tak wszystko ładnie idzie - urosły te pęcherzyki, pękły, była owulacja i wyobrażałam sobie nie wiadomo co :/
No nic, muszę chyba trochę wyluzować i zobaczymy co przyniesie kolejny cykl

A pytanie do dziewczyn,które chodzą na monitoring.macie owulację na zmianę raz z prawego raz z lewego jajnika ?
Tak sobie dzisiaj myślę że to w sumie 3msc pod rząd kiedy ta owulacja jest tylko z lewego.

Mi właśnie tak samo.i jakoś się bardzo boje tego kwietnia że będzie powtórka z rozrywki.w święta wielkanocne pozytywny test i data mi wypadała na 25 grudzień 😭 teraz identycznie by było 🫣 ale staram się myśleć,że moze moje dziecko woli ten rok 2025 😅
Ja już mam plan awaryjny i jak termin rzeczywiście będzie na święta to urodzę w swojej wannie w domu 😅 Będę tylko musiała ogarnąć położna do porodów domowych 😆 Ale nie ma co się nastawiać bo pewnie zaś rozczarowanie będzie i kwietniu prędzej @ zobaczę niż II 🫣

A pytanie do dziewczyn,które chodzą na monitoring.macie owulację na zmianę raz z prawego raz z lewego jajnika ?
Tak sobie dzisiaj myślę że to w sumie 3msc pod rząd kiedy ta owulacja jest tylko z lewego.
U mnie raczej z różnych jajników są owulacje. Teraz była z prawego a miesiąc wcześniej z lewego. Ale to chyba nie ma aż takiego znaczenia z którego. Ważne by były owulacje :-)

U mnie raczej z różnych jajników są owulacje. Teraz była z prawego a miesiąc wcześniej z lewego. Ale to chyba nie ma aż takiego znaczenia z którego. Ważne by były owulacje :-)
No właśnie tylko kurcze u mnie ten lewy jajnik zawsze był tym "drobnopęcherzykowym"-policystycznym.a prawy był okej.a teraz nie pamiętam kiedy miałam Ovu z prawego 😳 tak jakby się uśpił bo prawie nic na nim nie rośnie.no nic...zobaczymy jak będzie w tym miesiącu 😁

reklama
Do góry