reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ja ubolewam nad faktem,że nie mam w domu wanny 🤣 pod prysznicem byłoby chyba ciężko 🤣🤣
Położne domowe mają swoje wanny dmuchane takie baseny. A jak nie to kupisz na internecie choć pewnie też można wypożyczyć. Ja mam w domu duża wannę podwójna i bardzo ją lubimy bo w trójkę się w niej kąpią oczywiście z dużą ilością piany. Tylko matka nie ma kiedy w wannie poleżeć 🫣

U mnie wypada podobnie 😉 @ teoretycznie tuż przed Świętami, ale jakby się udało, to termin na Wigilię. Mam nadzieję, że z tym Accofilem w końcu się uda… 🫣 W niedzielę pierwszy zastrzyk i od tego czasu co drugi dzień.
Trzymam kciuki 🍀

gratulacje kochana , trzymam kciuki za przyrost ale patrząc na testy to formalność 🥰 cieszę się że się udało 🥰 ja dzisiaj byłam na pierwszych prenatalnych i też jest wszystko dobrze więc jestem taka szczęśliwa że ryczalam i nie mogłam przestać 😍
Piękne wiadomości 😍 Są już podejrzenia kto tam mieszka ? Ja już na prenatalnych wiedziałam i było to trafne 🥰

reklama
Ojej myślałam że tylko ja jestem taka zwariowana 🫣 Mi się zawsze marzyło urodzić w wannie a zawsze coś stało ma przeszkodzie. To wymyśliłam że w swojej urodzę i później w swoim łóżku będę odpoczywać 😅
ja miałam takie plany przy drugiej ciąży, ale niestety nie mogłam rodzić w domu 🥹

to musi być piękne 🥰 te szpitale mnie drażnią mocno ..

Położne domowe mają swoje wanny dmuchane takie baseny. A jak nie to kupisz na internecie choć pewnie też można wypożyczyć. Ja mam w domu duża wannę podwójna i bardzo ją lubimy bo w trójkę się w niej kąpią oczywiście z dużą ilością piany. Tylko matka nie ma kiedy w wannie poleżeć 🫣

Trzymam kciuki 🍀

Piękne wiadomości 😍 Są już podejrzenia kto tam mieszka ? Ja już na prenatalnych wiedziałam i było to trafne 🥰
tak są , na 80 % dziewczynka 🥰

Ty naprawdę jesteś moja sis! 😂 Tylko mamy odwrotnie, bo u mnie prawy drobnopęcherzykowy, a owulkj (naturalne) jednak były. Za to lewy był uśpiony, letrozole dopiero go obudził 😝
Razem mogłybyśmy mieć wszystko haha 🤣🤣🤣 ja ci oddam jajnik,będziesz mieć dwa dobre z pęcherzykami a Ty nam urodzisz bąbelki 🤣🤣🤣

Razem mogłybyśmy mieć wszystko haha 🤣🤣🤣 ja ci oddam jajnik,będziesz mieć dwa dobre z pęcherzykami a Ty nam urodzisz bąbelki 🤣🤣🤣
No to albo kolejka, albo bliźniaki trzeba by rozdzielać 🤪 Ale najlepiej by było, jak byśmy obie zaciążyły w kwietniu i wystarczy, że będziemy rodzić w podobnym czasie 🥰 Tylko Ty z innego rejonu Polski chyba… to będziemy się odwiedzać 😋

No to albo kolejka, albo bliźniaki trzeba by rozdzielać 🤪 Ale najlepiej by było, jak byśmy obie zaciążyły w kwietniu i wystarczy, że będziemy rodzić w podobnym czasie 🥰 Tylko Ty z innego rejonu Polski chyba… to będziemy się odwiedzać 😋
No to by była opcja idealna 🥰🥰 takiej nam życzę 😁 mam siostrę chyba w twoich okolicach,więc może zacznę częściej do niej wpadać 🤣

reklama
Do góry