reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Mam bete. I niestety nie udało się 😢 Jest mi strasznie przykro, bo zrobiłam 5 testów 3 firm , wszystkie pozytywne a tu beta tylko 3,0 😢 nie wiem co jest grane, bo to nawet nie biochem 😞

Załączniki

• Screenshot_20250325_163937_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20250325_163937_com.android.chrome.jpg
    122,4 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Mam bete. I niestety nie udało się 😢 Jest mi strasznie przykro, bo zrobiłam 5 testów 3 firm , wszystkie pozytywne a tu beta tylko 3,0 😢 nie wiem co jest grane, bo to nawet nie biochem 😞
Dokładnie moz to właśnie początek . Beta jest 3 więc ja bym poczekała i za 2 dni powtórzyla

Doradźcie dziewczyny. 17.03 był pik wg testów owu. Więc testowanie wypada jakoś na czwartek(?) a w sobotę raniutko wylatujemy na wakacje.
Zastanawiam się czy iść np od razu na betę jutro i w razie jeśli by się coś pojawiło pozytywnego to mogę zobaczyć czy rośnie.. czy odpuścic bo się tylko wygłupię i tylko robić testy w domu. I w razie pozytywnych no to tylko pewnie w pt mogłabym na betę raz pójść…

Myślcie, że teoretycznie 13dpo byłaby taka mała beta ?
@paola121214 ma 10/11 dpo a ma betę 30 :( ale fakt, ona miała mocniejsze kreski, a ja słabe jeszcze.
Ale pewności nie masz że owulacja była tego dnia co myślisz ? Może jestem jak Paola 11/12dpo? Pamiętaj że zagnieżdżenie może być nawet 12 dpo więc ja bym poczekała z beta za 2 dni ale dalej bym testowała żeby zobaczyć czy ci mnieje czy nie.

reklama
Ale pewności nie masz że owulacja była tego dnia co myślisz ? Może jestem jak Paola 11/12dpo? Pamiętaj że zagnieżdżenie może być nawet 12 dpo więc ja bym poczekała z beta za 2 dni ale dalej bym testowała żeby zobaczyć czy ci mnieje czy nie.
No pik miałam 12.03 a owulacje miałam mocną, bo ciągnęło mnie podbrzusze i jajniki 13.03 a na kolejny dzień nic nie czułam, więc myślę, że tego dnia była. Ale może faktycznie była później ? Seksy były właśnie tego 12 i 13 marca, później już nie.
Dałyście mi nadzieję 🙏 Ale już się nie nastawiam bardzo... W piątek zrobię znów betę, bo akurat będę w przychodni z córką.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry