reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Miałam takie same kreski na 3 testach właśnie takich , a później przyszedł okres 😥
no zobaczymy co będzie. Od wczoraj mega boli mnie głowa, jestem strasznie zmulona i chodzę tak wk*rwiona. Zgodnie z zaleceniem ginekologa idę jutro na betę i progesteron bo mówi, że w testy nie wierzy.

Kupiłam w innej aptece taki test ciążowy, nie miała go nigdy jeszcze. Czy któraś go miała ?

Załączniki

• IMG_20250325_120313.jpg
    IMG_20250325_120313.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 78
Ja go nie miałam
Aż boję się go zrobić, że nic nie wyjdzie albo wyjdzie słaby... Ale zobaczymy jakie bety będziemy miały dzisiaj.
Trzymam się też nadziejo, że przy pierwszej ciąży tydzień po planowanym okresie miałam słabą kreskę 😜 tak tak wiem, owulacja mogła się wtedy przesunąć 😜

reklama
Zrobiłam go, w środku pisało, że jest czułości 25... Wyszedł dopiero po 5 minutach różowy duszek...
Na zdj oczywiście dużo słabiej widać.

Załączniki

• IMG_20250325_124123.jpg
    IMG_20250325_124123.jpg
    767,1 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20250325_124047.jpg
    IMG_20250325_124047.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 106
Do góry