reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Cudownie 😍🥰
Które dzieciątko?
Który cykl starań? 🩷
Dziękuję 🥰
Dla mnie pierwsze 🥰
Gdybym miała opisać nasze starania to tak: zaczęliśmy od listopada ale...w listopadzie minęliśmy się z owulacją, w grudniu to samo i to grubo bo Partner przyjechał do PL dawno po niej 🙈 w styczniu minęliśmy się z owulacją bo zanim ją miałam to P. już wyjechał. W lutym nie robiłam testów owulacyjnych więc ciężko powiedzieć czy trafiliśmy. No i mamy marzec 🥰 1 seks w całym cyklu na 23 godziny przed pikiem 🙊

Dziękuję 🥰
Dla mnie pierwsze 🥰
Gdybym miała opisać nasze starania to tak: zaczęliśmy od listopada ale...w listopadzie minęliśmy się z owulacją, w grudniu to samo i to grubo bo Partner przyjechał do PL dawno po niej 🙈 w styczniu minęliśmy się z owulacją bo zanim ją miałam to P. już wyjechał. W lutym nie robiłam testów owulacyjnych więc ciężko powiedzieć czy trafiliśmy. No i mamy marzec 🥰 1 seks w całym cyklu na 23 godziny przed pikiem 🙊
Jeden szczęśliwy traf ❤️ super,że się udało

reklama
Dziękuję 🥰
Dla mnie pierwsze 🥰
Cudownie 🫶

Do góry