Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda się w kolejnym!U mnie prożek spadł do 2.3 a beta <2.3 więc już nie biorę duphastonu i czekam na @Szkoda bo liczyłam na ten cykl
![]()
To co jutro pewnie będzie okres albo jeszcze dziś?U mnie prożek spadł do 2.3 a beta <2.3 więc już nie biorę duphastonu i czekam na @Szkoda bo liczyłam na ten cykl
![]()
Myślę że w piątek. Dziś jeszcze rano brałam duphaston i tak z moich obserwacji faza lutealna trwa 11 dni a dziś 10dpo. Im szybciej będzie tym lepiejTo co jutro pewnie będzie okres albo jeszcze dziś?
Cudownie
miejmy nadziejęUda się w kolejnym!kwiecień będzie zalany serduszkami
U mnie też ostatnia szansa w kwietniu by było dziecko w 2025rmiejmy nadziejęu mnie jeszcze się łapie ostatnia szansa na dzieciątko z 2025 r
![]()
DziękujęCudownie
Które dzieciątko?
Który cykl starań?![]()
Jeden szczęśliwy trafDziękuję
Dla mnie pierwsze
Gdybym miała opisać nasze starania to tak: zaczęliśmy od listopada ale...w listopadzie minęliśmy się z owulacją, w grudniu to samo i to grubo bo Partner przyjechał do PL dawno po niejw styczniu minęliśmy się z owulacją bo zanim ją miałam to P. już wyjechał. W lutym nie robiłam testów owulacyjnych więc ciężko powiedzieć czy trafiliśmy. No i mamy marzec
1 seks w całym cyklu na 23 godziny przed pikiem
![]()
CudownieDziękuję
Dla mnie pierwsze
Gdybym miała opisać nasze starania to tak: zaczęliśmy od listopada ale...w listopadzie minęliśmy się z owulacją, w grudniu to samo i to grubo bo Partner przyjechał do PL dawno po niejw styczniu minęliśmy się z owulacją bo zanim ją miałam to P. już wyjechał. W lutym nie robiłam testów owulacyjnych więc ciężko powiedzieć czy trafiliśmy. No i mamy marzec
1 seks w całym cyklu na 23 godziny przed pikiem
![]()