reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

@Justtyna a jak u Ciebie, powtarzałas bete?
tak powtórzyłam, wyniki pewnie będą koło 18-18:30 bo tak zazwyczaj są, co kolwiek wyjdzie czy się jednak uda czy nie będzie teraz nasz czas to mimo wszystko chciałam się z wami pożegnać, mimo że wiem że jesteście wsparciem dla wielu kobiet i dużo pomagacie sobie i to jest naprawdę super ! w poniedziałek niestety ten mały przyrost chociaż w normach był dla mnie bardzo stresujący a dodając post tu zestresowałam się jeszcze bardziej bo zrobiła się jakaś mini „sprzeczka” czy jest bardzo beznadziejnie czy nie.. niestety każda z nas ma jakieś traumy/przeżycia związane niepodlodnoscia, ciąża itd.. również mam dlatego dla mojego komfortu psychicznego wolę zrezygnować. Bardzo wam dziękuję za ten czas i życzę wam wszystkim tej wymarzonej ciąży, nudnej i spokojnej❤️🍀 powodzenia dla wszystkich 🍀🤞🏻

reklama
tak powtórzyłam, wyniki pewnie będą koło 18-18:30 bo tak zazwyczaj są, co kolwiek wyjdzie czy się jednak uda czy nie będzie teraz nasz czas to mimo wszystko chciałam się z wami pożegnać, mimo że wiem że jesteście wsparciem dla wielu kobiet i dużo pomagacie sobie i to jest naprawdę super ! w poniedziałek niestety ten mały przyrost chociaż w normach był dla mnie bardzo stresujący a dodając post tu zestresowałam się jeszcze bardziej bo zrobiła się jakaś mini „sprzeczka” czy jest bardzo beznadziejnie czy nie.. niestety każda z nas ma jakieś traumy/przeżycia związane niepodlodnoscia, ciąża itd.. również mam dlatego dla mojego komfortu psychicznego wolę zrezygnować. Bardzo wam dziękuję za ten czas i życzę wam wszystkim tej wymarzonej ciąży, nudnej i spokojnej❤️🍀 powodzenia dla wszystkich 🍀🤞🏻
Trzymam kciuki by pięknie rosła 🍀 Nabierz siły , odpocznij od forum i jak będziesz gotowa to wpadnij tu do nas znów 😍 Chociaż tym razem tylko na plotki bo liczę że w staraczkach już nie będziesz przynajmniej do grudnia 😆

🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Screenshot_20250319_172846_Drive.jpg

Dziewczyny jak oceniacie progesteron?

Dziękuję 🥰 poczekajmy do piątku 🤞 zrobię przyrost 😉 czy powinnam powtórzyć też proga?
Ja bym już nie powtarzała proga , wydziela się on skokowo więc pewnie jak by wartość była mniejsza niż dziś to byś się niepotrzebnie stresowała 😅 Przyrost i wizyta w okolicach 7 tygodnia 😍

Dziewczyny czy byłoby głupotą.
Jakbym w piątek lub poniedziałek zrobila progesteron bo niby ciałko żółte było na prawym za to w zatoce Douglasa niw było płynu.
Więc progesteron też powie czy ta owulacja była czy nie

reklama
Do góry