callina
Fanka BB :)
PokazujKurde, pojawiło mi się mega dużo śluzu jak przed owulacją. Aż nasikałam na owulaka z tego wszystkiego
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PokazujKurde, pojawiło mi się mega dużo śluzu jak przed owulacją. Aż nasikałam na owulaka z tego wszystkiego
![]()
Owulak blady jak dupa wężaPokazuj![]()
Tylko owulaka a nie śluz![]()
Ja się dziwię, że jeszcze go tutaj nie ma![]()
jak znowu nie zaciążymy to będziemy i śluz tutaj wrzucać do oceny![]()
A ta kontrolna też wyszła po tych 5 minutach od sikania ? Bo ten wydaje się już mocno zaschniętyJa sobie pinka dzisiaj siknęłamAle jak coś tam widać, to raczej kontrolna
Noo, jest dużo ciemniejszaA ja mam mega dziwną sytuacjęrano nasikałam na test z pierwszego moczu i pisałam wam że kreska jest mega blada po ovi.teraz po 12 sikałam drugi raz bo codziennie sikałam pełne doby od zastrzyku i mam wrażenie że ta kreska jest ciemniejsza.
W głowie miałam bardziej że skoro to już taki rozcieńczony mocz to jej prawie nie będzie i teraz to już zgłupiałam.
Zobaczymy jak będzie jutro rano,może faktycznie są takie dziwne skoki hcg po ovitrelleNoo, jest dużo ciemniejsza![]()