kate.morgan
Zaangażowana w BB
Widzę! To napiszę Ci jak Ty mi miesiąc temu: jutro leć na betęNie wiem czy widzicie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę! To napiszę Ci jak Ty mi miesiąc temu: jutro leć na betęNie wiem czy widzicie![]()
CudownieMamy 4.5 cm smacznego człowieka z rączkami i nóżkamiserduszko bije 180
![]()
Wiem co czujesz i bardzo współczuję19 lipca i wtedy bierzemy się bardzo do robotyNiby tak, ale boję się że do ślubu z tego nie wyjdziemy
zaczęłam mieć lęki i schizy z tym związane, nie jestem w stanie normalnie funkcjonować, boję się każdego ubrania i tkaniny a swędzenie doprowadza do ataku paniki. Choroby skórne to coś czego się bardzo bałam.
Tak myślę skąd ta druga kreska ale jesli testy owulacyjne czasem wychodzą z pikiem w ciąży to może na odwrót też tak jest i test ciążowy mógł wyłapać owulację ? Były sexy ? Bo ten prożek jest zastanawiający bo za niski jak okres ma być dopiero za kilka dni. Tak sobie głośno myślę i snuje teorię że ta owulacja była później niż myślałaś.Jednak pink mnie wprowadził w malinyZobacz załącznik 1693034
Na 7:00, bo tak mierzę temperaturę na śpiocha, a potem dalej w kimono
Właśnie raczej wątpię bo robiłam i w poniedziałek i wczoraj testy owulacyjne i negatywne...Tak myślę skąd ta druga kreska ale jesli testy owulacyjne czasem wychodzą z pikiem w ciąży to może na odwrót też tak jest i test ciążowy mógł wyłapać owulację ? Były sexy ? Bo ten prożek jest zastanawiający bo za niski jak okres ma być dopiero za kilka dni. Tak sobie głośno myślę i snuje teorię że ta owulacja była później niż myślałaś.