reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
19 lipca i wtedy bierzemy się bardzo do roboty ☺️ Niby tak, ale boję się że do ślubu z tego nie wyjdziemy 🥲 zaczęłam mieć lęki i schizy z tym związane, nie jestem w stanie normalnie funkcjonować, boję się każdego ubrania i tkaniny a swędzenie doprowadza do ataku paniki. Choroby skórne to coś czego się bardzo bałam.
Wiem co czujesz i bardzo współczuję 😞
Tak jak pisałaś ostatnio, miałam świerzb na początku liceum, zaraziłam się od kogoś. Za późno poszłam do dermatologa i leczenie trwało bardzo długo. To co przechodziłam to był koszmar. Zazdrościłam innym ludziom, że normalnie mogą funkcjonować i zapomniałam jak to było żyć bez swędzenia i drapania.
Oby szybko Wam przeszło ✊ Niestety to jest dłuzsza walka.

Jednak pink mnie wprowadził w maliny :( Zobacz załącznik 1693034
Tak myślę skąd ta druga kreska ale jesli testy owulacyjne czasem wychodzą z pikiem w ciąży to może na odwrót też tak jest i test ciążowy mógł wyłapać owulację ? Były sexy ? Bo ten prożek jest zastanawiający bo za niski jak okres ma być dopiero za kilka dni. Tak sobie głośno myślę i snuje teorię że ta owulacja była później niż myślałaś.

A ja dalej czekam na okres 😬 zamiast zalewać mnie ciotka to zalewa śluz 😵‍💫 jestem zła, bo jutro bym już zaczynała 3 dzień i na horyzoncie by mi machał nowy cykl starań a tak czekam i czekam aż łaskawie przyjdzie i nie będzie przedłużać mi moich obliczeń 🙈 także kładę się spać z nadzieją że rano przyjdzie 🐒🤞🏻

reklama
Tak myślę skąd ta druga kreska ale jesli testy owulacyjne czasem wychodzą z pikiem w ciąży to może na odwrót też tak jest i test ciążowy mógł wyłapać owulację ? Były sexy ? Bo ten prożek jest zastanawiający bo za niski jak okres ma być dopiero za kilka dni. Tak sobie głośno myślę i snuje teorię że ta owulacja była później niż myślałaś.
Właśnie raczej wątpię bo robiłam i w poniedziałek i wczoraj testy owulacyjne i negatywne...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry