reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ja miałam w pierwszej ciąży plamienie i było to takie brązowe plamienie i trwało jeden dzień , dzień później zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Może zrób jutro test
A miałaś jakieś inne objawy?
Mnie ciągnie trochę w dole brzucha i bolą mnie lędzwia, więc tak trochę okresowo.
Jutro zatestuję 8-)

reklama
A ja nie mam żadnych objawów... Ani nie bolą piersi, ani nie mam ona ani plamienia. Czasem. I jakąś krostka wyskoczy.

I nie wiem czy miałyście jakieś objawy przed pozytywnym testem?

Mój mąż parę dni temu mnie pytał z czym chcę kanapki, to powiedziałam, że z ogórkiem kiszonym (okazało się, że mieliśmy tylko korniszony), bo naszła mnie ochota, to od razu wypalił, że w ciąży jestem 😝 Skąd oni to biorą? 😂
To jest takie stare porzekadło,że kobieta w ciąży ogórki kiszone je 😁

26dc .. Może ten cykl będzie krótszy po prostu.. organizm lubi płatać figle
A ile dniowe masz przeważnie cykle ? Ja w lutym miałam 26 dc. Przeważnie mam 28-30, ale np w grudniu miałam 33 dc. Takze różnica. Ten czuje, że też będzie krótszy, bo dziś, a raczej już wczoraj miałam 13 dc cyklu i prawie pik, więc owulacja będzie w 14-15 dc.

A ile dniowe masz przeważnie cykle ? Ja w lutym miałam 26 dc. Przeważnie mam 28-30, ale np w grudniu miałam 33 dc. Takze różnica. Ten czuje, że też będzie krótszy, bo dziś, a raczej już wczoraj miałam 13 dc cyklu i prawie pik, więc owulacja będzie w 14-15 dc.
Średnio co 29-31 dni. A pik był mniej więcej 15/16dc

reklama
Do góry