reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ja miałam w pierwszej ciąży plamienie i było to takie brązowe plamienie i trwało jeden dzień , dzień później zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Może zrób jutro test
A miałaś jakieś inne objawy?
Mnie ciągnie trochę w dole brzucha i bolą mnie lędzwia, więc tak trochę okresowo.
Jutro zatestuję 8-)

reklama
A ja nie mam żadnych objawów... Ani nie bolą piersi, ani nie mam ona ani plamienia. Czasem. I jakąś krostka wyskoczy.

I nie wiem czy miałyście jakieś objawy przed pozytywnym testem?

Mój mąż parę dni temu mnie pytał z czym chcę kanapki, to powiedziałam, że z ogórkiem kiszonym (okazało się, że mieliśmy tylko korniszony), bo naszła mnie ochota, to od razu wypalił, że w ciąży jestem 😝 Skąd oni to biorą? 😂
To jest takie stare porzekadło,że kobieta w ciąży ogórki kiszone je 😁

26dc .. Może ten cykl będzie krótszy po prostu.. organizm lubi płatać figle
A ile dniowe masz przeważnie cykle ? Ja w lutym miałam 26 dc. Przeważnie mam 28-30, ale np w grudniu miałam 33 dc. Takze różnica. Ten czuje, że też będzie krótszy, bo dziś, a raczej już wczoraj miałam 13 dc cyklu i prawie pik, więc owulacja będzie w 14-15 dc.

A ile dniowe masz przeważnie cykle ? Ja w lutym miałam 26 dc. Przeważnie mam 28-30, ale np w grudniu miałam 33 dc. Takze różnica. Ten czuje, że też będzie krótszy, bo dziś, a raczej już wczoraj miałam 13 dc cyklu i prawie pik, więc owulacja będzie w 14-15 dc.
Średnio co 29-31 dni. A pik był mniej więcej 15/16dc

reklama
Do góry