Patii26
Fanka BB :)
A dzisiaj bardzo rodzinnie i aktywnieJak tam dziewczyny świętujecie dzień kobiet?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dzisiaj bardzo rodzinnie i aktywnieJak tam dziewczyny świętujecie dzień kobiet?![]()
Ja dziś miałam wolne od szkoły, jutro mam zajęcia i sprawdzianNa nauceAle spoko, w końcu mam dzień, kiedy mogę na spokojnie poczytać.
U mnie 10, ale akurat nie chcę, żeby mi zleciało, bo chcę się nacieszyć urlopemjeszcze 8 dni do miesiączkiale to się ciągnie
mogłoby już zlecieć i byłoby wiadomo czy okres przyjdzie czy nie.. takie mam rozkminy na dzień kobiet
![]()
Udanego wypoczynku!U mnie 10, ale akurat nie chcę, żeby mi zleciało, bo chcę się nacieszyć urlopem![]()
oo to może znak! moja córka wczoraj mnie całowała w brzuch, po prostu podeszła do mnie jak stałam i na stojąco pocałowałaMój syn cały dzień mi dzisiaj się wtula w brzuch i się go zapytałam dla hecy gdzie jest dzidzia, to pokazał na mój brzuch i „tuuu”![]()
Ale to słodkieoo to może znak! moja córka wczoraj mnie całowała w brzuch, po prostu podeszła do mnie jak stałam i na stojąco pocałowała
A co ja mam powiedzieć, jak ja dopiero czekam na dni płodnejeszcze 8 dni do miesiączkiale to się ciągnie
mogłoby już zlecieć i byłoby wiadomo czy okres przyjdzie czy nie.. takie mam rozkminy na dzień kobiet
![]()