reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Wczoraj minęła mnie ***** burza .
Widzę
Ja byłam na dniu kobiet z przyjaciółką
Zabawa była świetna wypiłam butelkę hugo i to nie był dobry pomysł bo dziś źle się czuję.
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta?🥰🥰
Tym co już są w ciąży gratuluję i spokojnej ciąży

Hej! Bardzo proszę o zapisanie mnie na 17 😀 Co prawda ewentualny okres powinien być dwa dni wcześniej, ale po lutowym biochemie nie spieszę się aż tak z testowaniem.

O ile wtedy miałam szalony wystrzał objawów, tak teraz jedynie czuję codziennie lekkie ciągnięcie i pobolewanie w krzyżu, które zaczęło się dzień po owu. Temperatura stoi w miejscu, piersi nie bolą. Resztę odchyłów od normy mogę sobie tłumaczyć wiosennymi zmianami pogody.

Ja wróciłam właśnie od ginekologa.pęcherzyk 22.7mm w 13dc 🤯 gdzie zazwyczaj owulację u mnie były dopiero w okolicach 19/20dc.wiec albo tak zadziałał ovarin,albo zioła ojca sroki.albo to i to równocześnie 🫣 w każdym razie przepisał mi ovitrelle na pęknięcie.dobrze że moja intuicja mnie skłoniła do wcześniejszej wizyty bo u mojego lekarza planowo miałam mieć dopiero w środę (17dc)więc już byłoby po fakcie 🫣 nie spodziewałam się aż tak wczesnej owulacji.dziewczyny po ilu h od podania pękał wam pęcherzyk ?

reklama
Ja wróciłam właśnie od ginekologa.pęcherzyk 22.7mm w 13dc 🤯 gdzie zazwyczaj owulację u mnie były dopiero w okolicach 19/20dc.wiec albo tak zadziałał ovarin,albo zioła ojca sroki.albo to i to równocześnie 🫣 w każdym razie przepisał mi ovitrelle na pęknięcie.dobrze że moja intuicja mnie skłoniła do wcześniejszej wizyty bo u mojego lekarza planowo miałam mieć dopiero w środę (17dc)więc już byłoby po fakcie 🫣 nie spodziewałam się aż tak wczesnej owulacji.dziewczyny po ilu h od podania pękał wam pęcherzyk ?
U mnie między 38 a 48h po 😉 Nie da się dokładniej określić kiedy 🙈 Maksymalnie powinąć pęknąć do 48h właśnie i nie wcześniej niż po 36h.

Do góry