Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem już po wizycie, owulacja była i prawdopodobnie w niedzielę, także teraz oczekuję na zrobienie testuJak tam ?![]()
no to czekamy na te dwie kreseczkiJestem już po wizycie, owulacja była i prawdopodobnie w niedzielę, także teraz oczekuję na zrobienie testu![]()
a powiedz mi, też staliście się każdego dnia czy co dwa dni?Jestem już po wizycie, owulacja była i prawdopodobnie w niedzielę, także teraz oczekuję na zrobienie testu![]()
Wy seksiliście się tyle razy w dni płodne, że na bank się uda zajśćmam takie same myśli! jedynym optymistą jest mój mążi to podnosi na duchu!
trzymaj się cieplutko, niedługo testowanie![]()
W sumie na początku co 2 dni , czyli peak był w sobotę to wcześniej w czwartek , ale po peaku jeszcze w niedziele rano i wieczorema powiedz mi, też staliście się każdego dnia czy co dwa dni?
Cierpliwie mmusimy czekać ale jest ciężkono to czekamy na te dwie kreseczki![]()
U mnie peak dzien późniejW sumie na początku co 2 dni , czyli peak był w sobotę to wcześniej w czwartek , ale po peaku jeszcze w niedziele rano i wieczorem![]()