reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Od listopada dopiero mogliśmy zacząć ponowne starania. Powinna wyluzować, ale jakos nie potrafię 😞
Czyli stało coś na drodze ? Przykro mi :(
Będzie ciężko, jeśli chęć posiadania dziecka jest ogromna.
Zawsze możesz iść do kina, na spacer, na randkę z mężem. Tak, żeby humor sobie poprawić :).

reklama
Dziewczyny ja to już całkiem świruje🙈
Miałam w piątek wizytę i ginka no i miałam jeden pęcherzyk 18mm, drugi 20mm i ednometrium 8mm wszystko idealnie. W weekend seksy były, ale cały czas mam w głowie, że się znowu nie uda😔
Też tak mam… tym bardziej, że w moim otoczeniu wysyp ciążowych brzuszków…

Dziewczyny ja to już całkiem świruje🙈
Miałam w piątek wizytę i ginka no i miałam jeden pęcherzyk 18mm, drugi 20mm i ednometrium 8mm wszystko idealnie. W weekend seksy były, ale cały czas mam w głowie, że się znowu nie uda😔
mam takie same myśli! jedynym optymistą jest mój mąż 🫶 i to podnosi na duchu!
trzymaj się cieplutko, niedługo testowanie 😁

Ja się nastawiłam ,że nie będę sobie żadnej presji nakładać, nie robię testów owu,nie sprawdzam temperatury - nie robię nic. Za dwa dni testowanie a i tak już dzisiaj jestem przekonana,że i tak nic nie wyszło (dzisiaj 26dc a cykle mam zazwyczaj 27/28 dni). Mimo,że gdy miałam fajny śluz -bo tego się nie da nie zobaczyć 😂- i było seksów co nie miara - i tak się już nie cieszę,że się może udało. Pms mnie chyba łapie bo agresora mam dzisiaj a wczoraj smuty. Ostatnio pozytywny test ciążowy miałam w grudniu 23r - niestety ektopowa...

Ja się nastawiłam ,że nie będę sobie żadnej presji nakładać, nie robię testów owu,nie sprawdzam temperatury - nie robię nic. Za dwa dni testowanie a i tak już dzisiaj jestem przekonana,że i tak nic nie wyszło (dzisiaj 26dc a cykle mam zazwyczaj 27/28 dni). Mimo,że gdy miałam fajny śluz -bo tego się nie da nie zobaczyć 😂- i było seksów co nie miara - i tak się już nie cieszę,że się może udało. Pms mnie chyba łapie bo agresora mam dzisiaj a wczoraj smuty. Ostatnio pozytywny test ciążowy miałam w grudniu 23r - niestety ektopowa...
ja też miałam nie zwracać uwagi na dni płodne, ale po prostu się nie da jak ktoś zna swoje ciało 🙈 nawet mąż wie kiedy są 🤣

Trzymam kciuki za was!

Jestem po wizycie u ginekologa. W marcu zostaje na ławeczce. W poniedziałek najpewniej będę miała kolposkopie - w zależności od wyników będziemy podejmować decyzje co dalej ☺️

reklama
Do góry