HejoHejkajak tam u ciebie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejoHejkajak tam u ciebie?
ooo to koniecznie daj znaćHejoczekam cierpliwie teraz , ale dzisiaj idę do ginekologa na 17 to może się dowiem czegoś , czy ta owulacja była czy nie
a ty jak tam ?
![]()
dam znaćooo to koniecznie daj znać
ja sobie po prostu cierpliwie czekamalbo niecierpliwie
+ jeszcze dla pewności kontynuujemy starania
![]()
Jesteś nowa. Może opowiedz coś o sobieHej, proszę zapisać na testowanie na 20.03![]()
Jak długo się staracie , to całkiem normalne ,że takie myśli Cię nachodzą... . Mi tak się właśnie w głowie rodziło "że się nie udało" po 20 cyklu a czekać musiałam ponad 84Dziewczyny ja to już całkiem świruje
Miałam w piątek wizytę i ginka no i miałam jeden pęcherzyk 18mm, drugi 20mm i ednometrium 8mm wszystko idealnie. W weekend seksy były, ale cały czas mam w głowie, że się znowu nie uda![]()
U nas dopiero 3 cykl starań, gdzie w 1 wgl nie trafiliśmy w owulacje, dopiero później przeczytałam,że istnieje coś takiego jak paskiJesteś nowa. Może opowiedz coś o sobie.
To ma spokojnie. Wiem ,że można być niecierpliwymU nas dopiero 3 cykl starań, gdzie w 1 wgl nie trafiliśmy w owulacje, dopiero później przeczytałam,że istnieje coś takiego jak paskipik był w niedzielę, także czekam
cykle po odstawieniu AH ok 28 dni
Od listopada dopiero mogliśmy zacząć ponowne starania. Powinna wyluzować, ale jakos nie potrafięJak długo się staracie , to całkiem normalne ,że takie myśli Cię nachodzą... . Mi tak się właśnie w głowie rodziło "że się nie udało" po 20 cyklu a czekać musiałam ponad 84![]()