reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ojej, to będzie się działo dzisiaj i jutro 😄 Ja mam nadzieję, że w marcu jak będę robić testy owu, to też mi będą wychodzić fajne grube krechy.
A trzymasz się faktycznie tego, żeby nie pić i nie sikać 2-3h?
Oj to będą fajne dni 🤭😄 dziś już było fajnie, jutro trzeba poprawić 🤣 może pojutrze też 🤭
chociaż mąż dziś stwierdził, że na pewno będę w ciąży 🤣 mam nadzieję, że ma rację hihi

wiesz co starałam się, dziś zrobiłam dlatego test o 15ej, bo prawie nic nie piłam od rana.
potem piłam normalnie więc nie spodziewałam się tego piku, a jednak jest ♥️😄 robiłam drugi test około 20:30

z sikaniem to po prostu jakoś tak się układało, że starałam się wytrzymać aż do testowania

reklama
Witajcie Dziewczyny ponownie 🥰

Ja poproszę chwilowo na ławeczkę bo czekam na pik (moje cykle mają rozjazdy od 25-29 dni) także nie wiem jeszcze kiedy testowanie.

Swoją drogą niech to LH tak się nie opiernicza bo mój Partner znowu wyjeżdża i będziemy działać już od jutra ale tylko mamy 3 dni na to 🫣 a może aż 3 dni 🤔

W każdym razie za wszystkie trzymam mocno kciuki i życzę Wam i sobie pięknych dwóch kresek 🍀🍀🍀

Dziewczyny mam szalone pytanie 🤪

Mamy tylko 3 dni na seksy 🫣 i wiadomo że będzie ochota co dzień....ale przy jego wieku (56 lat) może lepiej jeden dzień przerwy zrobić na regenerację???

Wpadam rozsiać zarazki ciążowe bo widzę, że ostatnio mało tych serduszek.
Trzymam 🤞 dziewczyny ❤️
Christine De Boer Cough GIF by Yentl en de Boer
łapiemy! 🫶

Witajcie Dziewczyny ponownie 🥰

Ja poproszę chwilowo na ławeczkę bo czekam na pik (moje cykle mają rozjazdy od 25-29 dni) także nie wiem jeszcze kiedy testowanie.

Swoją drogą niech to LH tak się nie opiernicza bo mój Partner znowu wyjeżdża i będziemy działać już od jutra ale tylko mamy 3 dni na to 🫣 a może aż 3 dni 🤔

W każdym razie za wszystkie trzymam mocno kciuki i życzę Wam i sobie pięknych dwóch kresek 🍀🍀🍀
a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?

reklama
Do góry