reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
coraz bliżej owulacji 🥰
trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało 🤞🍀

dziś 15 dc, nie dopisałam na kratce
Łiiiii mamy to! oby za dwa tygodnie były też takie piękne dwie kreseczki na teście ciążowym 🍀

Załączniki

• IMG_20250228_204342.jpg
    IMG_20250228_204342.jpg
    576,4 KB · Wyświetleń: 22
Hejka! 🌺 Dzielnie kibicowałam lutowym kreskom, teraz sama chce się wpisać na testowanie na 15.03, jednak nie mam zbyt dużych oczekiwań 😅
Jestem położną, pracowałam w klinice leczenia niepłodności i na sali porodowej, jednak w kontekście starania się od dziecko w żaden sposób to nie pomaga - nawet mocno ryje beret 😆 Staramy się z mężem od września.
Trzymam za nas wszystkie kciuki! ❤️
O hej, super mieć tutaj wśród nas położną 😀 Chyba jeszcze tu na forum nie natrafiłam na kobietę w tym zawodzie 🙂
Trzymam kciuki ❤️

Hejka! 🌺 Dzielnie kibicowałam lutowym kreskom, teraz sama chce się wpisać na testowanie na 15.03, jednak nie mam zbyt dużych oczekiwań 😅
Jestem położną, pracowałam w klinice leczenia niepłodności i na sali porodowej, jednak w kontekście starania się od dziecko w żaden sposób to nie pomaga - nawet mocno ryje beret 😆 Staramy się z mężem od września.
Trzymam za nas wszystkie kciuki! ❤️
ale mamy teraz fachowe wsparcie ♥️

Hejka 🤗 Ja poproszę o wpisanie moich urodzin 26.03, oraz testowanie na ten sam dzień 😀 Co prawda termin spodziewanej @ pokazuje na 28.03 przy 28 dc, ale w tym cyklu dostałam okres 3 dni wcześniej ( 26 dni cyklu ), więc różnie u mnie to bywa, także zatestuje sobie w swoje 30ste urodzinki, a co 😄 Mam nadzieję, że będę miała piękny prezent 🥰

reklama
Łiiiii mamy to! oby za dwa tygodnie były też takie piękne dwie kreseczki na teście ciążowym 🍀
Ojej, to będzie się działo dzisiaj i jutro 😄 Ja mam nadzieję, że w marcu jak będę robić testy owu, to też mi będą wychodzić fajne grube krechy.
A trzymasz się faktycznie tego, żeby nie pić i nie sikać 2-3h?

Do góry