reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Mąż się chyba przełamuje bo pytał czy kiedy będzie wkoncu ta owulacja bo tulipana nie wie czy szykować na dzień kobiet 😁 Więc trochę mi poprawił humor . Ale nie chce się cieszyć za szybko bo jeszcze mu się odwidzi i nic z tego nie bedzie. Z moich analiz przez pół roku mimo że były sexy to nie trafiliśmy nigdy w owulację a wszystkie dzieci mamy z cyklu kiedy sexy były w owulację. Teraz jest pierwszy cykl po porodzie czyli od dwóch lat kiedy mogę robić testy owu bo karmiłam więc testy nie były miarodajne.
ja właśnie prześledziłam też nasze starania o poprzednie dzieci i też raczej brak trafności w owulację, po prostu za szybko 😁 widocznie u nas plemniczki nie poczekają, muszą być w odpowiednim momencie 🤭🤞

reklama
Mąż się chyba przełamuje bo pytał czy kiedy będzie wkoncu ta owulacja bo tulipana nie wie czy szykować na dzień kobiet 😁 Więc trochę mi poprawił humor . Ale nie chce się cieszyć za szybko bo jeszcze mu się odwidzi i nic z tego nie bedzie. Z moich analiz przez pół roku mimo że były sexy to nie trafiliśmy nigdy w owulację a wszystkie dzieci mamy z cyklu kiedy sexy były w owulację. Teraz jest pierwszy cykl po porodzie czyli od dwóch lat kiedy mogę robić testy owu bo karmiłam więc testy nie były miarodajne.
Kurde, a czy ty czujesz się bezpiecznie, żeby się starać, jak on tak mieszanie brzmi?

Rano o 7 była biel a teraz ok 12 już ładna kreska więc nie mogę przegapić piku i sobie jeszcze wieczorem po pracy zrobię 😅 Nie ze mną takie numery żeby przegapić pik i ostatnią szansę by mieć dziecko z 2025r 😁
Ważne ,że małżowi się odwidziało :D 🤞.
Jak tak napisałaś , to im "starszy" rocznik ( chodzi,że do przodu) to coraz bardziej dziwne mi się te cyfry wydają 🤪
Ja 1993 a tu dzieci się rodzą po 2024 :D 🤣.
Kuźwa, chyba stara jestem haha

Kurde, a czy ty czujesz się bezpiecznie, żeby się starać, jak on tak mieszanie brzmi?
Znam go na tyle że wiem że niestety zazwyczaj na wszystko jest na nie a potem mówi że dobrze że go namówiłam bo to był super pomysł. Znamy się już 20 lat 🫣 Ogólnie ciężki temat z nim ale co mam do wyboru jak trójka dzieci na koncie 😅

Ważne ,że małżowi się odwidziało :D 🤞.
Jak tak napisałaś , to im "starszy" rocznik ( chodzi,że do przodu) to coraz bardziej dziwne mi się te cyfry wydają 🤪
Ja 1993 a tu dzieci się rodzą po 2024 :D 🤣.
Kuźwa, chyba stara jestem haha
Mi stuknie 36 w tym roku 😅 Czuje że to dla mnie ostatni dzwonek na macierzyństwo choć znam osoby w okolicy 40 które mają zdrowe dzieci i siły by je wychować :-)

Mi niestety nie doszły testy owulacyjne, ale po obserwacji śluzu wnioskuję, że wczoraj lub przedwczoraj miałam owulację (pobolewał mnie też jajnik wtedy), więc poproszę o wpisanie mnie na testowanie na 20.03. Co prawda być może to ściema ale co mi szkodzi ;)

reklama
Mi stuknie 36 w tym roku 😅 Czuje że to dla mnie ostatni dzwonek na macierzyństwo choć znam osoby w okolicy 40 które mają zdrowe dzieci i siły by je wychować :-)
E, e....40 to mlody wiek 😆
A tak naprawdę ja to mam teraz momentu zwatpienia, mimo że bardzo chciałam, ale to chyba naturalne....

Do góry