reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Na testowanie zapisałam się na 20 bo tak mi aplikacja wyliczyła okres, niemniej te cykle po poronieniu były nieregularne i jakoś kurczowo nie trzymałam się tej daty.
A ja nie byłam na monitoringu, musiałaś mnie z kimś pomylić 😉
Ja u ginekologa byłam 1 marca i po wyglądzie endometrium sugerował ciążę 😂 a tego samego dnia rano test bieluśki jak śnieg .
Aaa, no to musiałam pomylić, sorki 😅 To nie wiem czemu z końcem miesiąca Ci wpisałam bezowulacyjny 🫣 tak czy siak, skończyło się tak, jak miało 😁

reklama
Są dwa typy - jednym rośnie powoli aż dojdzie do peaku, a drugim niby nic nic nic i nagle peak 😉
@Roma_ntiko ja właśnie jestem typem, który ma pik ni stąd ni zowąd 😆 u mnie nie ma nie ma, ale dosłownie na teście mam tylko cień cienia drugiej kreski i nagle bach 😁
W niedzielę o 23 był totalny cień, poniedziałek o 16 wyszła blada kreska, więc już wiedziałam że pewnie we wtorek pik aleeee Dziewczyny piszą żeby robić częściej niż tylko raz więc siknęłam sobie raz jeszcze w ten poniedziałek o 23 a tam pik 😃 w ciągu zaledwie kilku godzin z bladziocha wyszedł piękny pik i kreska ciemniejsza od kontrolnej

@Roma_ntiko ja właśnie jestem typem, który ma pik ni stąd ni zowąd 😆 u mnie nie ma nie ma, ale dosłownie na teście mam tylko cień cienia drugiej kreski i nagle bach 😁
W niedzielę o 23 był totalny cień, poniedziałek o 16 wyszła blada kreska, więc już wiedziałam że pewnie we wtorek pik aleeee Dziewczyny piszą żeby robić częściej niż tylko raz więc siknęłam sobie raz jeszcze w ten poniedziałek o 23 a tam pik 😃 w ciągu zaledwie kilku godzin z bladziocha wyszedł piękny pik i kreska ciemniejsza od kontrolnej
U mnie może nie tak ekstremalnie, aaaale 😈

Załączniki

• IMG_2651.jpeg
    IMG_2651.jpeg
    182,4 KB · Wyświetleń: 40
Noooo 😆 dlatego zdecydowanie warto sprawdzać przynajmniej 2 razy a może i 3 jak rozłożymy sobie sikanie w ciągu dnia 😄
Właśnie tak nie zrobiłam, głupia ja 🤣 koło 20:00 w piątek był prawie pik, a ja zamiast zrobić rano to zrobiłam dopiero w sobotę wieczorem (i wyszedł pik)
A być może był np. nad ranem 🙈

Jak teraz się nie uda to będę już na przyszłość wiedziała 😁

reklama
Do góry