reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ja ubolewam nad faktem,że nie mam w domu wanny 🤣 pod prysznicem byłoby chyba ciężko 🤣🤣
Położne domowe mają swoje wanny dmuchane takie baseny. A jak nie to kupisz na internecie choć pewnie też można wypożyczyć. Ja mam w domu duża wannę podwójna i bardzo ją lubimy bo w trójkę się w niej kąpią oczywiście z dużą ilością piany. Tylko matka nie ma kiedy w wannie poleżeć 🫣

U mnie wypada podobnie 😉 @ teoretycznie tuż przed Świętami, ale jakby się udało, to termin na Wigilię. Mam nadzieję, że z tym Accofilem w końcu się uda… 🫣 W niedzielę pierwszy zastrzyk i od tego czasu co drugi dzień.
Trzymam kciuki 🍀

gratulacje kochana , trzymam kciuki za przyrost ale patrząc na testy to formalność 🥰 cieszę się że się udało 🥰 ja dzisiaj byłam na pierwszych prenatalnych i też jest wszystko dobrze więc jestem taka szczęśliwa że ryczalam i nie mogłam przestać 😍
Piękne wiadomości 😍 Są już podejrzenia kto tam mieszka ? Ja już na prenatalnych wiedziałam i było to trafne 🥰

reklama
Ojej myślałam że tylko ja jestem taka zwariowana 🫣 Mi się zawsze marzyło urodzić w wannie a zawsze coś stało ma przeszkodzie. To wymyśliłam że w swojej urodzę i później w swoim łóżku będę odpoczywać 😅
ja miałam takie plany przy drugiej ciąży, ale niestety nie mogłam rodzić w domu 🥹

to musi być piękne 🥰 te szpitale mnie drażnią mocno ..

Położne domowe mają swoje wanny dmuchane takie baseny. A jak nie to kupisz na internecie choć pewnie też można wypożyczyć. Ja mam w domu duża wannę podwójna i bardzo ją lubimy bo w trójkę się w niej kąpią oczywiście z dużą ilością piany. Tylko matka nie ma kiedy w wannie poleżeć 🫣

Trzymam kciuki 🍀

Piękne wiadomości 😍 Są już podejrzenia kto tam mieszka ? Ja już na prenatalnych wiedziałam i było to trafne 🥰
tak są , na 80 % dziewczynka 🥰

Ty naprawdę jesteś moja sis! 😂 Tylko mamy odwrotnie, bo u mnie prawy drobnopęcherzykowy, a owulkj (naturalne) jednak były. Za to lewy był uśpiony, letrozole dopiero go obudził 😝
Razem mogłybyśmy mieć wszystko haha 🤣🤣🤣 ja ci oddam jajnik,będziesz mieć dwa dobre z pęcherzykami a Ty nam urodzisz bąbelki 🤣🤣🤣

Razem mogłybyśmy mieć wszystko haha 🤣🤣🤣 ja ci oddam jajnik,będziesz mieć dwa dobre z pęcherzykami a Ty nam urodzisz bąbelki 🤣🤣🤣
No to albo kolejka, albo bliźniaki trzeba by rozdzielać 🤪 Ale najlepiej by było, jak byśmy obie zaciążyły w kwietniu i wystarczy, że będziemy rodzić w podobnym czasie 🥰 Tylko Ty z innego rejonu Polski chyba… to będziemy się odwiedzać 😋

No to albo kolejka, albo bliźniaki trzeba by rozdzielać 🤪 Ale najlepiej by było, jak byśmy obie zaciążyły w kwietniu i wystarczy, że będziemy rodzić w podobnym czasie 🥰 Tylko Ty z innego rejonu Polski chyba… to będziemy się odwiedzać 😋
No to by była opcja idealna 🥰🥰 takiej nam życzę 😁 mam siostrę chyba w twoich okolicach,więc może zacznę częściej do niej wpadać 🤣

reklama
Do góry