reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Mam nową teorie: skoro pik był w sobotę rano to owulacja mogła być w poniedziałek dopiero więc jestem 7dpo a nie 8dpo 😁 Bo ten prożek coś wysoki jak na 8dpo u mnie :-)

reklama
Dlatego warto powtórzyć. Fakt kiedy była owulacja nie ma znaczenia przy przyroście.
Chodzi mi o to że przyrost jest w normie a każda beta kiedyś musi zacząć od zera i może się rozkręcić. A z owulacją chodzi mi o to że gdyby była miesiąc temu to już dawno powinien być inny wynik bety wg mnie

jak to obliczylas ? Bo kalkulator pokazuje co innego , przyrost w normie . W ciągu 72h powinno być min 116% , w ciągu 48h min 66%
No ale Justyna ma przyrost z 72h a nie 48..
Sama się już pogubiłam jak te przyrost liczycie i skad się wzięło 116%, ale tu z 72h jest 75%, więc wg tego co napisałaś nie jest w normie.

No ale Justyna ma przyrost z 72h a nie 48..
Sama się już pogubiłam jak te przyrost liczycie i skad się wzięło 116%, ale tu z 72h jest 75%, więc wg tego co napisałaś nie jest w normie.
jest 75 % w ciągu 48h tak to dzieli kalkulator , więc jest w normie . Nie ma co się nakręcać od razu , beta nie zawsze od razu rośnie po 200% . Ja pierwszy miałam wysoki a kolejny jak sprawdzałam to miałam 80% , w normie ale też się zestresowałam a narazie wszystko jest dobrze . Trzeba myśleć pozytywnie , najlepiej sprawdzić za 2 dni

Dziewczyny wrzuciłam w kalkulator i dołączam zdjęcie wychodzi 80.9% średni dwudniowy wiadomo nie jest wysoki, a @klaudia16 chodziło pewnie o to że po 72 h przyrost powinien być 114% bo też o tym czytałam.. mi wychodzi jakoś 130% na 3 dniowym to też niewiele ale niby w normie.. w środę pójdę na betę to wszystko się wyjaśni :)

Załączniki

• IMG_2954.jpeg
    IMG_2954.jpeg
    136,2 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Dziewczyny wrzuciłam w kalkulator i dołączam zdjęcie wychodzi 80.9% średni dwudniowy wiadomo nie jest wysoki, a @klaudia16 chodziło pewnie o to że po 72 h przyrost powinien być 114% bo też o tym czytałam.. mi wychodzi jakoś 130% na 3 dniowym to też niewiele ale niby w normie.. w środę pójdę na betę to wszystko się wyjaśni :)
trzymam kciuki 🤞☺️

Do góry