anyżowa
Fanka BB :)
Pięknie gratkiMam wyniki bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie gratkiMam wyniki bety
O pani gratulacje! To wstyd z moją betaMam wyniki bety
O pani gratulacje! To wstyd z moją beta
Ja już nie chce marudzić na koniec miesiąca i pod koniec wątku, ale mi się mimo wszystko moje przyrosty tym razem nie podobają.U mnie tak naprawdę nie wiadomo który jest dpo, bo nie monitorowałam tego cyklu, a owulaki też nie wychodziły więc może owulacja było jakoś dużo wczesniej
Co to za zabieg masz?Ja właśnie zaczełam podawać mężowi kwas foliowy metylowany. Przed młody brał razem ze mną a doczytałam, że mutacja MTHFR u mężczyzn też może doprowadzać do ciąż biochemicznych. Zobaczymy narazie jutro zabieg i 6 tygodni postu
Szok że to już kwiecień zaraz zakładaj jak chceszCzy któraś jest chętna do stworzenia wątku kwietniowego?
Jeśli nie oczywiście podtrzymuje swoją kandydaturę, jednak tydzień 1-7 kwietnia będę trochę wyjęta z życia i może być ciężko
Będę miała gości, w tym moją mamę,a ona bardzo nie lubi jak siedzę w telefonie
Tez tak sobie mówiłam chyba w totka powinnam była wtedy zagraćCzemu się tak uparłaś na tą CP? Ja przy CP miałam krwotoki. Ale to tak silne, że nie było opcji żeby normalna ciąża się przy nich utrzymała a beta wesoło sobie rosła dalej. Są też CP, które w ogóle nie dają o sobie znać. Plamienia się zdarzają w podejrzewam nawet 50% ciąż, może i więcej. I tak na tym etapie nic nie zrobisz bo jest za wcześnie, ale CP naprawdę rzadko się zdarza więc szansę na nią masz naprawdę niewielką
Dziewczyny, nie ogarniam tego mojego obecnego cyklu
Najpierw problemy z owulakami, a teraz jaja z temperaturą.. zaczynam się zastawać czy coś tym razem nie jest nie tak z termometrem.
Temperatura spada jakbym zaraz miała dostać
Czy macie może jakieś pomysły?
To mój 2 cykl z mierzeniem temp więc jeszcze nie do końca ogarniam