Karolinak89
Fanka BB :)
Teraz wiem że przy robieniu badań warto zapolować na promocję takie jak były w alabie ostatnio bo jak patrzyłam to my za kariotypy płaciliśmy po 510 a w alabie wtedy wyszłoby po 290 eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chodzi o te w Kato to tu masz nr do poradni 324798400Pamiętam że któraś z was podawała mi namiary do darmowych badań kariotypow , dzownilam wtedy dowiedzieć się co i jak ale koniec końców się nie wybraliśmy , czy jest szansa że która pamięta i ma jeszcze gdzieś ten numer ? Bo byłam pewna że zrobiła skreena ale nie wiem czy został na starym telefonie czy mi się coś pomieszało ,a jestem ciemna i nie umiem sobie tego znaleźć na internecie , byłabym mega wdzięczna za pomoc
dziękujęJeśli chodzi o te w Kato to tu masz nr do poradni 324798400
Byłam. ciąża potwierdzona . Kolejna wizyta za 2tyg wtedy już powinno być serduszkoWitam nowe osoby zapisałam Was na ławeczkę.
Tak jak pisałam, u mnie dziś już totalnie na teście biało. Co mnie zaskoczyło najbardziej? Że jakoś mnie to wcale nie dziwi Taka moja nauczka dla mnie, że kolejny test dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Beta tym bardziej Pół dnia straconego na czekanie na wynik. Malutka beta była widocznie resztką po zastrzyku. Czekam na okres i lecimy z tym dalej.
@Cherry_Tomato bardzo trzymam za Ciebie kciuki Przyrost jest, mam nadzieję, że i progesteron zaskoczy.
Uzupełniłam pierwszą stronę, jeśli kogoś pominęłam w aktualizacji to dajcie znac.
@pyrka098 ?? Byłaś u lekarza?
@Megyy01 ??
@Patka2207 - a u Ciebie? Przepraszam, może nie doczytałam
@Love_sun ?? Hallooo???
Gratulacje! Życzę Ci nudnej i spokojnej ciążyByłam. ciąża potwierdzona . Kolejna wizyta za 2tyg wtedy już powinno być serduszko
Bądź dobrej myśli chociaż pewnie ciężko się nie martwićZobacz załącznik 1674603Dzisiejszy test. Jutro ponawiam betę. Ale delikatne krwawienie mam nadal taka jakby lżejsza miesiączka żadnych innych objawów. Pozostało mi czekać
PowodzeniaZbieram się za chwilę na betę i proga, będzie w zasadzie równo 48h. Dziewczyny, prośba o kciuki za jednoznaczny wynik bez względu w którą stronę- chociaż wiadomo, całe serce jest za tym dzieciakiem
Czuję że będzie dobrze , choć wiadomo że troszkę stresu jestBądź dobrej myśli chociaż pewnie ciężko się nie martwić