reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Teraz wiem że przy robieniu badań warto zapolować na promocję takie jak były w alabie ostatnio bo jak patrzyłam to my za kariotypy płaciliśmy po 510 a w alabie wtedy wyszłoby po 290 eh

reklama
Pamiętam że któraś z was podawała mi namiary do darmowych badań kariotypow , dzownilam wtedy dowiedzieć się co i jak ale koniec końców się nie wybraliśmy , czy jest szansa że która pamięta i ma jeszcze gdzieś ten numer ? Bo byłam pewna że zrobiła skreena ale nie wiem czy został na starym telefonie czy mi się coś pomieszało ,a jestem ciemna i nie umiem sobie tego znaleźć na internecie , byłabym mega wdzięczna za pomoc ☺️
Jeśli chodzi o te w Kato to tu masz nr do poradni 324798400 🙂

Witam nowe osoby 🙂 zapisałam Was na ławeczkę.

Tak jak pisałam, u mnie dziś już totalnie na teście biało. Co mnie zaskoczyło najbardziej? Że jakoś mnie to wcale nie dziwi 😂 Taka moja nauczka dla mnie, że kolejny test dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Beta tym bardziej 🙂 Pół dnia straconego na czekanie na wynik. Malutka beta była widocznie resztką po zastrzyku. Czekam na okres i lecimy z tym dalej.

@Cherry_Tomato bardzo trzymam za Ciebie kciuki 🙂 Przyrost jest, mam nadzieję, że i progesteron zaskoczy.

Uzupełniłam pierwszą stronę, jeśli kogoś pominęłam w aktualizacji to dajcie znac.
@pyrka098 ?? Byłaś u lekarza?
@Megyy01 ??
@Patka2207 - a u Ciebie? Przepraszam, może nie doczytałam 😔
@Love_sun ?? Hallooo???
Byłam. :) ciąża potwierdzona :). Kolejna wizyta za 2tyg wtedy już powinno być serduszko :)

IMG_2768.jpeg
Dzisiejszy test. Jutro ponawiam betę. Ale delikatne krwawienie mam nadal taka jakby lżejsza miesiączka żadnych innych objawów. Pozostało mi czekać

reklama
Do góry