Myszko
Fanka BB :)
Przez Ciebie mi siè dziś pozytywne testy śniły Gratulacje i kciuki za piękną i spokojną ciążęMam wyniki bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez Ciebie mi siè dziś pozytywne testy śniły Gratulacje i kciuki za piękną i spokojną ciążęMam wyniki bety
Trzymam kciuki . Miałam taki zabieg dawno temu. Nie przypominam sobie żadnej traumyMrożenie nadżerki
gratulacjeMam wyniki bety
A gdzie zdjęcie testuWitam dziewczyny z czwartkowego poranka @moonmonkey nudnych i cudownych 9 miesięcy
Ja dzisiaj jestem 8 DPO. No i co mam mówić no siknęłam na test. Nie wiem po co, brałam OVI więc to jasne że jeszcze może się utrzymywać. No i wydaje mi się że jest dupo cień. Jutro będę sikać kolejny raz może będzie ciemniejsza, albo w ogóle jej nie będzie.
Jak się okaże że pykneło, jakimś cudem , to tylko żeby się przyczepiło tam gdzie powinno
A gdzie zdjęcie testu
Ja biorę clexane, ja mam monitorowane owulację i jak była potwierdzona przez lekarza to miałam przykaz brać do 14 dpo. Jeśli 14 dpo testy są białe to raczej nic już z tego nie będzie. Tak lekarka mi nakazała.I jeszcze pytanie dla dziewczyn biorących heparynę: kiedy odstawiacie? Czekacie do samego okresu? Czy wcześniej?