reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Do dziewczyn po biochemie- długo spada beta? Od soboty do pon o 10 jednostek mi spadło, wiec nie wiem ile mniej więcej będzie te 20-30 spdac do zera? Podejrzewam ze szybciej niż po cp koedy to beta spadała mi miesiącami, bo już widzę ze szybciej spada ale nie wiem czy w pt już coś mnie uspokoi? Endo cienkie wiec gin uspokaja ze duże szanse ze to tylko biochem i gdziekolwiek był to spadająca beta daje nadzieję, No ale po cp to chyba każda się boi, ze znów to samo
u mnie bardzo szybko spadła , za 1 razem miałam 20 parę po 2 dniach miałam 30 parę , później lekki spadek i po kolejnych 2 dniach juz było 7 na kolejny dzień przyszedł okres więc nie badałam już ale myślę że z 7 do 0 spadło w ciągu kolejnych kilku dni . Za drugim razem miałam 30 parę , później 40 parę i znowu spadek i po jakieś 3-4 dniach okres

reklama
Rozumiem Cię, mnie też chyba 8 zarodków by nie ucieszyło, bo to oznacza, że część by musiała być uśmiercona 😞 To jest mega trudny temat.

Mam nadzieję, że Wam się uda z tym jednym i wszystko się ułoży, jakbyście tego chcieli. Masz jakąś informację kiedy potencjalnie transfer? U mnie jeżeli się stymulacja uda i tak ma być odroczony ze względu na to, że robimy stymulację w drugiej połowie cyklu. Więc perspektywa to raczej 2025.
Czekam teraz na okres, powinien być koło piątku. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to transfer by wypadł około 20 grudnia, a jak się przesuniie, to niestety przez święta kolejny miesiąc czekania.

reklama
Witam nowe osoby 🙂 zapisałam Was na ławeczkę.

Tak jak pisałam, u mnie dziś już totalnie na teście biało. Co mnie zaskoczyło najbardziej? Że jakoś mnie to wcale nie dziwi 😂 Taka moja nauczka dla mnie, że kolejny test dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Beta tym bardziej 🙂 Pół dnia straconego na czekanie na wynik. Malutka beta była widocznie resztką po zastrzyku. Czekam na okres i lecimy z tym dalej.

@Cherry_Tomato bardzo trzymam za Ciebie kciuki 🙂 Przyrost jest, mam nadzieję, że i progesteron zaskoczy.

Uzupełniłam pierwszą stronę, jeśli kogoś pominęłam w aktualizacji to dajcie znac.
@pyrka098 ?? Byłaś u lekarza?
@Megyy01 ??
@Patka2207 - a u Ciebie? Przepraszam, może nie doczytałam 😔
@Love_sun ?? Hallooo???
Czesc dziewczyny, wybaczcie, w ogóle nie miałam czasu by wejść na forum :/ oczywiście 🐒 przyszła wcześniej, nawet nie zdążyłam kupić testu :/ ale bez smuteczkow proszę :)
Idę teraz nadrabiać strony :) ten tydzień też trochę mam zawalony, ale postaram się wpadać :)

Do góry