AnitaaP.
Fanka BB :)
Jaki ładny wynik Zdrowych i spokojnych 9 miesięcyMam wyniki bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki ładny wynik Zdrowych i spokojnych 9 miesięcyMam wyniki bety
No tak za bardzo nic nie wynika z tego wykresu póki co. dla przykładu tak wygląda jeden z moich z premom - pojawia się linia która wyznacza granice między temp niskimi (przed owu) i wysokimi (faza lutealna). Mierz dalej, może jeszcze owulacji ostatecznie nie było i dopiero skoczy temperatura. A o której mierzysz, w pochwie czy pod językiem? Najlepiej podejdź do jakiegoś gina jak masz możliwość i wtedy będziesz wiedzieć co i jakDziewczyny, nie ogarniam tego mojego obecnego cyklu
Najpierw problemy z owulakami, a teraz jaja z temperaturą.. zaczynam się zastawać czy coś tym razem nie jest nie tak z termometrem.
Temperatura spada jakbym zaraz miała dostać
Czy macie może jakieś pomysły?
To mój 2 cykl z mierzeniem temp więc jeszcze nie do końca ogarniam
zapomniałam dodaćNo tak za bardzo nic nie wynika z tego wykresu póki co. dla przykładu tak wygląda jeden z moich z premom - pojawia się linia która wyznacza granice między temp niskimi (przed owu) i wysokimi (faza lutealna). Mierz dalej, może jeszcze owulacji ostatecznie nie było i dopiero skoczy temperatura. A o której mierzysz, w pochwie czy pod językiem? Najlepiej podejdź do jakiegoś gina jak masz możliwość i wtedy będziesz wiedzieć co i jak
zapomniałam dodać
Ale zawsze o tej samej godzinie? Gdzieś kiedyś czytałam że po 7 czy 7:30 już temp wzrasta i trzeba mierzyć przed. Niestety to wymaga trochę nauki żeby zobaczyć co i jak, najlepiej jakbyś w kwietniu połączyła właśnie testy+temperatura+usgMierzę zaraz po przebudzeniu w pochwie.
Właśnie nie mam za bardzo jak pójść do gina bo zaczęłam nową pracę i pakiet luxmedu aktywuje się dopiero w kwietniu, a na NFZ pewnie zanim będzie miejsce to będzie lato
No nic, dziękuję za odp i będę dalej mierzyć temp
Zakładaj jeśli możeszCzy któraś jest chętna do stworzenia wątku kwietniowego?
Jeśli nie oczywiście podtrzymuje swoją kandydaturę, jednak tydzień 1-7 kwietnia będę trochę wyjęta z życia i może być ciężko
Będę miała gości, w tym moją mamę,a ona bardzo nie lubi jak siedzę w telefonie
Ale zawsze o tej samej godzinie? Gdzieś kiedyś czytałam że po 7 czy 7:30 już temp wzrasta i trzeba mierzyć przed. Niestety to wymaga trochę nauki żeby zobaczyć co i jak, najlepiej jakbyś w kwietniu połączyła właśnie testy+temperatura+usg
Hahah po prostu nie chce Was zdenerwować brakiem odezwu z początkiem kwietnia ale już się zadeklarowałam. Chociaż jeśli znajdzie się chętna, odstąpię!Szok że to już kwiecień zaraz zakładaj jak chcesz
Mrożenie nadżerkiCo to za zabieg masz?
Ahh racja zapomniałam! Pardon! To trzymamy kciuki, żeby nie bolałoMrożenie nadżerki