reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Nie wiem jaki masz pakiet w luxmedzie, sprawdź sobie czy możesz zgłaszać refundację kosztów za prywatne wizyty :) ja mam np 70% zwrotu, zawsze coś :)
O kurczaki 🐣, ja mam jakiś wysoki pakiet z luxmedu i nic o tym nie wiedziałam 😲 możesz coś więcej o tym powiedzieć ? To by mi tak poprawiło budżet przy lataniu po kilka razy w miesiącu na wizyty prywatne.

Dziewczyny, pytanie mam do Was, zwłaszcza do tych, co biorą acard (lub coś) w związku z mutacjami i trombofilią. Czy jak konsultowałyście z hematologiem wynik badań genetycznych, to on zlecał jeszcze jakieś badania z krwi? Czy na podstawie samych mutacji decydował o włączeniu/lub nie jakiś dodatkowych leków?

reklama
A jak to sprawdzić? I czy to nie działa tak, że jak u nich nie ma żadnego wolnego terminu to dopiero wtedy idziesz prywatnie i oni zwracają? 🧐

Matko... To moja 7 ciąża... A ja czuję się jak dziecko we mgle. Każda, dosłownie KAŻDA zaczyna się i wygląda zupełnie inaczej 🙈 Zawsze kiedy wydaje mi się że wiem już na ten temat chyba wszystko i wszystko przeżyłam, to dostaję siarczystego policzka od życia mówiącego "***** tam wiesz" 😅
pod opcją „więcej” jest „zwrot kosztów leczenia” tam możesz wybrać rodzaj usługi. Wszystko zależy od pakietu, my w firmie mamy swobodę leczenia. Tylko trzeba brać faktury u lekarza i niestety jeśli wypisze lekarz fakturę np na monitoring to już refundacji nie będzie, przynajmniej w moim pakiecie ;) no i jest limit kwotowy na kwartał jaki mogą zwrócić

Do góry