reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Nie wiem jaki masz pakiet w luxmedzie, sprawdź sobie czy możesz zgłaszać refundację kosztów za prywatne wizyty :) ja mam np 70% zwrotu, zawsze coś :)
O kurczaki 🐣, ja mam jakiś wysoki pakiet z luxmedu i nic o tym nie wiedziałam 😲 możesz coś więcej o tym powiedzieć ? To by mi tak poprawiło budżet przy lataniu po kilka razy w miesiącu na wizyty prywatne.

Dziewczyny, pytanie mam do Was, zwłaszcza do tych, co biorą acard (lub coś) w związku z mutacjami i trombofilią. Czy jak konsultowałyście z hematologiem wynik badań genetycznych, to on zlecał jeszcze jakieś badania z krwi? Czy na podstawie samych mutacji decydował o włączeniu/lub nie jakiś dodatkowych leków?

reklama
A jak to sprawdzić? I czy to nie działa tak, że jak u nich nie ma żadnego wolnego terminu to dopiero wtedy idziesz prywatnie i oni zwracają? 🧐

Matko... To moja 7 ciąża... A ja czuję się jak dziecko we mgle. Każda, dosłownie KAŻDA zaczyna się i wygląda zupełnie inaczej 🙈 Zawsze kiedy wydaje mi się że wiem już na ten temat chyba wszystko i wszystko przeżyłam, to dostaję siarczystego policzka od życia mówiącego "***** tam wiesz" 😅
pod opcją „więcej” jest „zwrot kosztów leczenia” tam możesz wybrać rodzaj usługi. Wszystko zależy od pakietu, my w firmie mamy swobodę leczenia. Tylko trzeba brać faktury u lekarza i niestety jeśli wypisze lekarz fakturę np na monitoring to już refundacji nie będzie, przynajmniej w moim pakiecie ;) no i jest limit kwotowy na kwartał jaki mogą zwrócić

Do góry