reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dzieki Kitsune, dopiero sciangelam ta apke.
LH od luteinising hormone czyli tego, który „przebija pęcherzyk” w dużym uproszczeniu, a bbt basal body temperature. Jest jeszcze mój ulubiony skrót, którego nigdy nie doświadczyłam, ale Ty już tak, czyli BFP - big fat positive 😂😂

W ogóle w tych anglojęzycznych appkach/ forach jest cała masa jakichś dziwnych skrótów, ja nie jestem w stanie tego ogarnąć, wiec tylko z polskiego korzystam. 😅

reklama
Dzieki Kitsune, dopiero sciangelam ta apke.
Ja właśnie czekałam na okres, żeby sobie od nowego cyklu wszystko elegancko mierzyć 😁 oczywiście od dawna korzystam z innej, więc teraz będę korzystać z dwóch równocześnie, ale to chyba nie ja jedna tutaj 😅 właśnie sobie wszystko elegancko uzupełniłam, poustawiałam przypomnienia itd. i działam!

Uff nadrobiłam.
Miałam nadzieję że już będą super wyniki @Kitsune.

A ja właśnie ogarnęłam że nie łykam supli od tygodnia. Jestem zmęczona, przeziębiona i głową słabo pracuje. Muszę poduszeczka napełnić, to wtedy pamiętam u łykam.
Jeszcze czekam na wyniki. Ale testy już prawie białe i znów pojawiło się plamienie więc wynik będzie tylko gwoździem do trumny.

Ja właśnie czekałam na okres, żeby sobie od nowego cyklu wszystko elegancko mierzyć 😁 oczywiście od dawna korzystam z innej, więc teraz będę korzystać z dwóch równocześnie, ale to chyba nie ja jedna tutaj 😅 właśnie sobie wszystko elegancko uzupełniłam, poustawiałam przypomnienia itd. i działam!
Pelna gotowość 💪 💪

Dziewczyny mogę wysłać badania krwi z tarczycy mojego męża ? Nie znam się na tym, może wy podpowiecie czy wszystko ok, bo u niego w rodzinie chorują na nią

reklama
Do góry