reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

na ławeczkę hah,

odrazu mi się przypomniało jak kiedyś w harcerstwie na zbiórce siadaliśmy wszyscy na ławeczkach w kółeczku i zaaawsze ale to
Zawsze znalazł się kto komu odrazu kółeczko przypominało klub aa i zaczynał, cześć nazywam się XXX nie pije od 3 miesięcy 😂😂

Ktoś z Was jeszcze był harcerzem?
Ja 😁 byłam nawet przyboczną - piękne czasy 😍

reklama
Dziewczyny mogę wysłać badania krwi z tarczycy mojego męża ? Nie znam się na tym, może wy podpowiecie czy wszystko ok, bo u niego w rodzinie chorują na nią
co sądzicie ?

Załączniki

• IMG_2352.jpeg
    IMG_2352.jpeg
    512,6 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_2354.jpeg
    IMG_2354.jpeg
    456 KB · Wyświetleń: 109
  • IMG_2353.jpeg
    IMG_2353.jpeg
    462,7 KB · Wyświetleń: 106
myślę, ze warto jakby się umówił do lekarza endokrynologa na omówienie jeżeli są problemy w rodzinie. My tutaj sobie podpowiadamy jakie są normy funkcjonalne przy staraniach, ale to jest chyba innego rodzaju temat.
zgadza się, ale moja ginekolożka, powiedziała żeby też zbadał tarczycę, bo jego szwagierka też poroniła a brat chory na tarczycę. dziękuję za odpowiedź :)

reklama
Ja po wizycie,mam zielone światło😋piękny pęcherzyk po prawej stronie mamy działać przez trzy dni od dziś bo lada moment pęknie😄🔥
Poza tym wszystko super w normie książkowej,bardzo się podbudowałam na tej wizycie i wierzę że będzie dobrze .Balam się że po biochemię cykl będzie cykl stracony.Nadzieja umiera ostatnia….

Do góry