reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

@Nelliel jak tam, jutrzejsza drożność aktualna? ☺️

Tak, jutro o 8 😁 ale jak zawsze z przebojami, poszłam po antybiotyk w poniedziałek, a recepta przeterminowana (doceniłam w końcu teleporady, jednak czasem się przydają) 🤭 A i dzisiaj jeszcze byłam na badaniu CRP, więc wszystko gotowe 😁 Trochę się nie mogę doczekać, bo to już jakiś krok na przód.

reklama
Zapomniałam Standardowo zapytać lekarza czy Acard też nadal mam brać. Przyjmował dzisiaj od 10, zadzwoniłam o 10:50 i położna powiedziała że już go nie ma 🤣🤣 No nic, jutro zadzwonię
A ja wczoraj byłam na konsultacji u gin poleconej przez koleżankę, zapytałam ją ogólnie o acard, np jeśli nie ma się jakichś specjalnych wskazań.
U mnie akurat tylko mutacja pai hetero.
Ona powiedziała, że z jej doświadczenia wynika że nie zaszkodzi brac od tuż po owu i że zdecydowanie wiecej ma ciąż z acardem niż bez. No i mi kazała brac od połowy cyklu po owu.
My ivf teraz odpuszczamy bo niestety kasą. Jutro idę na sono hsg i od kolejnego cyklu będziemy jakoś naturalnie z pomocą monitoringu i pewnie letrozolu.

Tak, jutro o 8 😁 ale jak zawsze z przebojami, poszłam po antybiotyk w poniedziałek, a recepta przeterminowana (doceniłam w końcu teleporady, jednak czasem się przydają) 🤭 A i dzisiaj jeszcze byłam na badaniu CRP, więc wszystko gotowe 😁 Trochę się nie mogę doczekać, bo to już jakiś krok na przód.
Kurcze ja też mam jutro drożność, ale mi nic nie mówili o antybiotyku

Super, daj znać po 🤞🏻

reklama
Do góry