reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Jestem po wizycie. Heparyna, luteina i leżeć. Widzimy się za tydzień 🤷‍♀️

Kurde zapomniałam zapytać lekarza. Luteinę mam dwa razy dziennie brać, to teraz wziąć i potem wieczorem? Czy tylko wieczorem dzisiaj? Bo finalnie chciałabym ją brać koło 8 rano
Rozumiem, że L4 od dźwigania? 🙂

Ja dzisiaj 9dpo (potwierdzonej i gina) i czuję już, że cykl stracony. Nic z tego nie będzie. Zastanawiam sie skoro jest owu, nasienie ok to co mogę zbadać co ma wpływ na zagnieżdżenie bo nigdy żadnej ciąży nie było. Wszyscy mówią że w szczęśliwym cyklu to piersi bolą od owu w moim otoczeniu, a mnie nigdy nie bolą, nawet gin tak mówił że już na owu bolą
Ja w tym jednym cyklu do 6tc nie miałam ani jednego objawu ciąży. No nic. Poza oczywiście brakiem okresu i pozytywnym testem.

Tak tylko daje info że miałam konsultacje telefoniczną z ginem Piotr Mogiła-Komorowski, chciałam skierowania na myco, urea i chlamydia i dał bez problemu. Zapytał jeszcze czy to diagnostyka niepłodności, zawahałam się, ale powiedziałam że tak i nic nie skomentował 🙈 więc chyba też spoko ziomek, polecam!

Tak tylko daje info że miałam konsultacje telefoniczną z ginem Piotr Mogiła-Komorowski, chciałam skierowania na myco, urea i chlamydia i dał bez problemu. Zapytał jeszcze czy to diagnostyka niepłodności, zawahałam się, ale powiedziałam że tak i nic nie skomentował 🙈 więc chyba też spoko ziomek, polecam!
Dobrze wiedzieć, można będzie go zapisać sobie na liście do teleporade pod względem skierowań :D

Zapomniałam Standardowo zapytać lekarza czy Acard też nadal mam brać. Przyjmował dzisiaj od 10, zadzwoniłam o 10:50 i położna powiedziała że już go nie ma 🤣🤣 No nic, jutro zadzwonię

14 marca dostałam miesiączki, przedwczoraj już tylko plemienie, wczoraj czysto, więc zaczęłam stosować gynoflor od gina,przed chwilą wróciłam ze sklepu czułam, że jest mokro,ale pomyślałam,że tabletka wypływa, tymczasem to nie tabletka tylko krew i to w ilości takiej jak w pierwszych dniach miesiączki...
Myślicie,że to może mieć związek z tymi tabletkami ?

Taak… piękne wspomnienia śpiew wieczorami z gitarą w okół ogniska…. , ja zaczęłam od zuchów, a później drużyna harcerska i co raz „starsza”
Stworzyliśmy szczep, na czele którego stała
Drużyna wędrownicza a ich drużynowy był
Podchorążym w Monie, mieliśmy zajebiste nocne gry terenowe, później się wszyscy zestarzali, ostatni raz na 10 lecie spotkaliśmy się i chodziliśmy po górach, od tamtej pory co roku na dzień myśli braterskiej ten duży owy wysyła współrzędne i organizują ognisko , takie spotkanie, muszę tam kiedyś dotrzeć:) mega…..
Oj tak, u nas bardzo podobnie - najróżniejsze rajdy, w tym piesze, nocne gry terenowe - uwielbiałam! Nadal pamiętam, jak podczas jednej z nich miałam zadanie podać biegającym przez telefon hasło (dzwonili do mnie na numer budki telefonicznej 😅) - brzmiało ono: „antymateryjnydepolaryzatorczasoprzestrzeni”
Nasza ekipa niestety się posypała, ale nadal, gdy przejeżdżam obok szkoły, w której mieściła się nasza harcówka, uruchamiają się we mnie ciepłe wspomnienia ☺️

reklama
Do góry