reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziewczynki 🥹
Teraz taki stres jak to będzie, czy beta urośnie. Ale progesteron elegancko odbił. W poniedziałek miałam 6.35 ng.

Załączniki

• Screenshot_20240320_135831_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240320_135831_Samsung Internet.jpg
    210,1 KB · Wyświetleń: 210
na ławeczkę hah,

odrazu mi się przypomniało jak kiedyś w harcerstwie na zbiórce siadaliśmy wszyscy na ławeczkach w kółeczku i zaaawsze ale to
Zawsze znalazł się kto komu odrazu kółeczko przypominało klub aa i zaczynał, cześć nazywam się XXX nie pije od 3 miesięcy 😂😂

Ktoś z Was jeszcze był harcerzem?
Kolejne high-five girl! 😂 od WGZ w 2 klasie do WDHS w liceum 😁

Pomęczę Was jeszcze trochę:* ;P
Wyników jeszcze nie ma. Ale zrobiłam pinka. I macie porównanie wczoraj z rana i dzisiaj po południu. A w ogole do.mnie teściowa może jesteś w ciąży, że Ci smalec nie smakuje ahahahah
Nie musiałam rozbierać tego pinka, bo zczajcie, że ten był bez szybki! Serio, taki kupiłam w aptece xd
Krecha ladnie ciemnieje🍀
Dziewczynki 🥹
Teraz taki stres jak to będzie, czy beta urośnie. Ale progesteron elegancko odbił. W poniedziałek miałam 6.35 ng.
Pamietaj ze progesteron jest skokowy .
Gratulacje niech pięknie rosnie🍀

na ławeczkę hah,

odrazu mi się przypomniało jak kiedyś w harcerstwie na zbiórce siadaliśmy wszyscy na ławeczkach w kółeczku i zaaawsze ale to
Zawsze znalazł się kto komu odrazu kółeczko przypominało klub aa i zaczynał, cześć nazywam się XXX nie pije od 3 miesięcy 😂😂

Ktoś z Was jeszcze był harcerzem?
Taaak, ja byłam harcerką w ZHR 😁 mam super wspomnienia ❤️

reklama
Do góry