93kora
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę
9 dzieńIle dni po zastrzyku jesteś?
a testowałaś jak się ovi wypłukuje? Czy to Twój pierwszy test?9 dzień
Pierwszy. Nie sprawdzałam jak się wypłukuje. Za 2 dni powinnam dostać okres i te dziwne objawy spowodowały, że zrobiłam test. Pozostała mi tylko cierpliwość i poczekać na betę.a testowałaś jak się ovi wypłukuje? Czy to Twój pierwszy test?
Mi już nie pokazywało nic na 8 dzień, więc mocno ale to mocno trzymam kciuki za ciążę9 dzień
Przeoczyłam. GratulujęPozytyw ale beta malutka, nawet nie 24
Mi się utrzymuje ok 12 dni ale niektórym dużo krócej trzymam kciuki, żeby to nie był zastrzyk9 dzień
Już mogłyby przyjść wyniki, bo nienawidzę być w niewiedzy. Albo w prawo albo w lewo. Już się nauczyłam, że dwie kreski nie oznaczają od razu ciąży i dziecka.Mi się utrzymuje ok 12 dni ale niektórym dużo krócej trzymam kciuki, żeby to nie był zastrzyk
Czasami tak się zdarza,że są ujo cienie. Też miałam je kilka razy a ciąży z tego nie byłoJuż mogłyby przyjść wyniki, bo nienawidzę być w niewiedzy. Albo w prawo albo w lewo. Już się nauczyłam, że dwie kreski nie oznaczają od razu ciąży i dziecka.