reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
A jak myliście czy jak biorę duphaston 2 razy dziennie i raz dziennie progesteron besins to jest sens badać progesteron te 7 dpo? Trochę mnie zaniepokoiło to, że przy tym biochemie miałam wynik tylko 10 na tych wszystkich lekach plus to plamienie parę dni po owulacji, w pierwszej ciąży i takiej samej becie miałam progesteron koło 30 tylko wtedy brałam inny lek primolut nor, ale może to po prostu kwestia właśnie, że to był tylko biochem i wymyślam problem którego nie ma 😅

Ostatnia edycja:
reklama
Już mogłyby przyjść wyniki, bo nienawidzę być w niewiedzy. Albo w prawo albo w lewo. Już się nauczyłam, że dwie kreski nie oznaczają od razu ciąży i dziecka.
Czasami tak się zdarza,że są ujo cienie. Też miałam je kilka razy a ciąży z tego nie było 🤷‍♀️
Niemniej jednak oby Twoja beta była bez znaku mniejszości 🤞

Do góry