reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Czy jest sens robić progesteron 9dpo? Mi akurat ten szczyt po owulacji jak oisza wypadł na weekend no a jadę do przychodni i nie wiem czy to coś mi da..

reklama
Cześć dziewczyny! Ja skuszona wszystkimi opowieściami dziś zatestowałam, ale wyszła bardzo spodziewana biel wizira, ale zupełnie mnie to nie rusza, chyba stan „bez dzieci tez jest super” się utrzymuje 🤪 jestem 10/11 dpo, wiec mysle, ze raczej już nici z tego, ze jednak coś tam się udało.

Oj tak. I kamerka z podglądem, czy dotarł na miejsce czy nie 🤭
Pamiętam jak przed synem byłam na wizycie i słyszę "o jaki piękny pęcherzyk, no musi być ciąża" ...aha....ok... Wyszła ciąża i wiecie co pomyślałam ? Kurde, mogłam zamontować foto budkę i miałabym dla młodego zdjęcia "od poczęcia" 😂 już widzę jak ten plemnik zapierdzielał 😂

Dziewczyny a czy slyszalyscie może o zasadach na podstawie których będzie od czerwca refundacją invitro? Pojawiło się już coś na ten temat?

reklama
Do góry