reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
U mnie chyba nic z tego dziewczyny... :( Na pinku wydaje mi się że kreska słabsza niż wczoraj wieczorem, a drugi test całkiem negatywny 😭😭
Trzymam mocno kciuki za bete🤞
U mnie dzisiaj taka sytuacja 🤔 na moje oko coś się tam kluje
Ciężko zrobić zdjęcie, bo mam zawalony telefon i mi zjeżdża z jakości 🤦🏻‍♀️ ale fajny cienik
Widze kreseczke 🍀

Dziewczyny mam pytanie chce sobie zamowic fertistim i tam jest kwas foliowy metylofolian wapnia czy musze brac osobno jeszcze kwas foliowy?

U mnie też nadal jakieś dziwne jazdy są.W niedzielę jednak zaczęłam brać na własną rękę progesteron, bo bałam się że za szybko zacznie się okres po tej ovitrelle. Plamienie mi ustało, test biały, nadal mam dziwne kłucia i jakby lekkie skurcze macicy. W szoku jestem że ovitrelle zeszło ze mnie po 7 dniach. Dziś idę do ginekolog zobaczę czy mnie opier***i za ten progesteron czy jednak dobrze, że wzięłam.

Witajcie w poniedziałek 🤗
Dziękuję dziewczyny za życzenia😘
Trochę musiałam oczyścić głowę ale już wracam gotowa do boju😉
W środę mam ginekologa ,jestem przed owulacją zobaczymy czy się odbędzie 🤭ogólnie działamy dalej choć mamy teraz kupe roboty i stary jakoś brak sił🤭 ale już ma zapowiedziane że mu nie odpuszczę🤣🤣🤣🤣🤣

Słuchajcie, wpadłam na genialny pomysł i szukam kogoś do założenia spółki i pomocy w produkcji!!

Będziemy produkować takie urządzenia jak do badania poziomu glukozy we krwi, tylko że do badania poziomu bety!!! 😂😂
Matko jakie to by było pomocne ❤️ oszczędzało żyły w sytuacji jak miałam kilka miesięcy temu gdy co 2 dni musiałam mierzyć betę i wyniki by były szybciej. Przecież mi już żył brakowało żeby ją kontrolować.

reklama
Słuchajcie, wpadłam na genialny pomysł i szukam kogoś do założenia spółki i pomocy w produkcji!!

Będziemy produkować takie urządzenia jak do badania poziomu glukozy we krwi, tylko że do badania poziomu bety!!! 😂😂
Jeszcze by się przydało takie, co wysyła plemnik partnera tuż przed owulacja do jajowodu ;)

Do góry